Interior

Sàmper demana que la seguretat no sigui un terreny on buscar un rèdit electoral

Sàmper demana que la seguretat no sigui un terreny on buscar un rèdit electora

query_builder   8 octubre 2020 16:42

event_note Nota de premsa

Sàmper demana que la seguretat no sigui un terreny on buscar un rèdit electora

foto

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha demanat avui que "la seguretat no sigui un terreny on buscar un rèdit electoral". 

En resposta a una interpel·lació parlamentària de Ciutadans, el conseller Sàmper ha manifestat que la seguretat "amb dades objectives, està millor que l'any passat" i ha demanat que es deixi Mossos d'Esquadra i la seguretat fora del debat partidista curtplacista. 

"Demano que no sigui un terreny on buscar rèdit electoral", ha dit en la seva resposta al diputat Castel de Ciutadans. "Vostès fan descripcions apocalíptiques però la seguretat està millor que l'any passat, són dades objectives", ha reblat. "Si quan fem un debat de seguretat només mirem el que ens convé, estem fent trampes i s'envien missatges a la societat erronis".

Sàmper també ha recordat la doble vessant policial, de policia judicial i de garant de tots els drets fonamentals, "tant el genèric a la seguretat com el de lliure manifestació", en un equilibri els límits del qual venen marcats pel Tribunal Europeu de Drets Humans. 

"La seguretat no és cap joguina, els Mossos d'Esquadra fan la feina que han de fer i la fan amb la la intenció que tots els catalans puguin viure amb harmonia".