Drets Socials

premis civisme

Darrers dies per presentar les candidatures als Premis Civisme 2020

query_builder   9 octubre 2020 11:06

event_note Nota de premsa

Darrers dies per presentar les candidatures als Premis Civisme 2020

Enguany s’incorpora un nou guardó, el Premi de Civisme a la cohesió social, per reconèixer persones o organitzacions que destaquin per actuacions que afavoreixin la cohesió social, especialment dels col·lectius que són susceptibles de patir discriminacions.

En conjunt, els premis tenen una dotació de 20.000 euros.

Premis Civisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies manté oberta la convocatòria dels Premis Civisme 2020 fins al 15 d’octubre. La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària impulsa aquests guardons amb l'objectiu d'estimular, des d'àmbits i edats ben diferents, reflexions sobre el civisme i actuacions de millora en l'entorn. 

Els premis, que tenen una dotació econòmica de 20.000 euros, engloben les modalitats següents:

38è Premi de Civisme Serra i Moret, que premia obres i els treballs en llengua catalana que tractin del civisme, en qualsevol de les seves vessants, en les categories d’assaig i treball pedagògic. (1.500 euros)

34è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil, que fomenta en el jovent els valors de la responsabilitat, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís vers la societat, l'amor i el respecte per la natura. Aquest premi inclou les categories de treball en favor de les persones i els de millora de l’entorn natural. (1.500 euros)

25è Premis de Civisme als mitjans de comunicació, que inclou les categories de televisió, ràdio, premsa i Internet per treballs que hagin destacat pel tractament del civisme i els valors i que hagin exercit un impacte social. (1.500 euros)

5è Premi de Civisme a la innovació. Aquest guardó té l'objectiu de premiar les accions que, un cop posades en pràctica, hagin suposat una innovació en la millora del civisme i la convivència, tant d'un col·lectiu específic com del conjunt de la societat. (2.000 euros)

5è Premi de Civisme a la ciutadania i virtut civil, que reconeix persones o organitzacions que destaquin per l'excel·lència de la seva tasca i trajectòria de servei al país. (2.000 euros)

2n Premi de Civisme a l'esport, adreçat a persones o organitzacions del món de l'esport que destaquin per una conducta cívica exemplar o per una trajectòria en aquest sentit. (2.000 euros)

Enguany s’ha incorporat un nou guardó, Premi de Civisme a la cohesió social, per reconèixer persones o organitzacions que destaquin per actuacions que afavoreixin la cohesió social, especialment dels col·lectius que són susceptibles de patir discriminacions. (2.000 euros)

Podeu consultar les bases d’aquesta convocatòria en aquest enllaç.

7  

Imatges

Premi Civisme Ciutadania i virtud civil

Premi Civisme Ciutadania i virtud civil 272

Premi Civisme Cohesió social

Premi Civisme Cohesió social 214

Premi Civisme a l'Esport

Premi Civisme a l'Esport 324

Premi Civisme a la Innovació

Premi Civisme a la Innovació 210

Premi Jaume Ciurana

Premi Jaume Ciurana 271

Premi Civisme als mitjans de comunicació

Premi Civisme als mitjans de comunicació 281

Premi Serra i Moret

Premi Serra i Moret 280