Territori

Territori i Sostenibilitat licitarà aquest any el condicionament del camí de Pinós a Salo

query_builder   23 octubre 2020 18:11

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat licitarà aquest any el condicionament del camí de Pinós a Salo

  • L’actuació suposarà una inversió de 3,5 MEUR i permetrà eixamplar i millorar el traçat del vial, que forma part d’un itinerari comarcal
pinós solsonès B-300

El Departament de Territori i Sostenibilitat licitarà aquest any i executarà durant 2021 les obres per a condicionar el camí de Pinós a Salo, amb una inversió prevista de 3,5 MEUR. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha exposat aquesta actuació i la seva programació durant una reunió que ha mantingut amb l’alcalde de Pinós, Xavier Vilalta.

Actualment, aquest vial, que comunica la B-300 i la BV-3002 és de titularitat municipal. El Govern té la voluntat d’assumir la titularitat del camí, de 8 quilòmetres, i adequar-lo, atès que forma part d’un itinerari comarcal entre el Solsonès i la Segarra, recollit al Pla d’Infraestructures del Transport de Catalunya (PITC) 2006-2026. El Departament està finalitzant la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació de condicionament, que preveu com a principals actuacions l’eixamplament i la millora de traçat del camí.

B-300 pinós molsosa

D’altra banda, el secretari Gavín, l’alcalde de Pinós, Xavier Vilalta, i l’alcalde de la Molsosa, Marià Torra, han visitat la B-300, on el Departament de Territori i Sostenibilitat ha dut a terme actuacions de conservació. Durant aquest any, la Generalitat ha millorat el ferm en diversos trams de la carretera amb un pressupost, en conjunt, de 280.000 euros.

2  

Imatges

Mapa

Mapa 35

Fotografia

Fotografia 144

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 239