Bombers

Controlat l'incendi forestal de Tivissa (Ribera d'Ebre)

query_builder   27 octubre 2020 13:04

event_note Nota de premsa

Controlat l'incendi forestal de Tivissa (Ribera d'Ebre)

  • Els Bombers de la Generalitat continuen treballant amb 10 dotacions
  • El foc, que hauria començat per una negligència, ha cremat vuit hectàrees


Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat, a les 10.10 hores, l’incendi que afecta des del migdia de dilluns la serra de Tivissa.

Els efectius han treballat intensament en aquest incendi que ha estat condicionat per l’orografia del terreny, de difícil accés, i per la conducció del vent que ha bufat amb intensitat a la zona. Els Bombers es van trobar amb un foc que cremava en alta intensitat i que llençava focus secundaris, fet que preveure un potencial d’unes 200 hectàrees a l’inici de l’incendi.

En aquests moments, es mantenen activades 10 dotacions dels Bombers, entre les quals hi ha diverses unitats GRAF i EPAF, que estaran amatents a l’evolució del vent a la zona.

El foc, que segons les darreres informacions del cos d’Agents Rural ha afectat una superfície aproximada de vuit hectàrees, hauria estat provocat per una negligència en una crema de restes vegetals.

El dispositiu d’extinció compta, a més, amb diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, així com membres de les Agrupacions de Defensa Forestal, efectius del Cos d’Agents Rurals i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Per la seva part, Protecció Civil ha tancat la prealerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT).


Cerdanyola del Vallès, 27 d’octubre de 2020 

13.00 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia