Ferrocarrils

FGC

FGC i l'Ateneu Barcelonès signen un acord per a la promoció i l'accés a la cultura amb transport públic sostenible

query_builder   28 octubre 2020 18:15

event_note Nota de premsa

FGC i l'Ateneu Barcelonès signen un acord per a la promoció i l'accés a la cultura amb transport públic sostenible

  • Ferrocarrils ofereix l’interior dels trens de la línia Barcelona-Vallès per a la promoció de les activitats de l’Ateneu i aquest cedeix a FGC l’ús de diferents sales d’actes per a la realització d’esdeveniments de la companyia
  • L’acord forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori i l’accés a aquesta mitjançant un transport públic sostenible com és el ferrocarril, i impulsa la política de l’Ateneu Barcelonès de difondre continguts culturals a la ciutadania
FGC
L'acord ha estat signat pel president de l'Ateneu, Jordi Casassas, i el president d'FGC, Ricard Font.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l’Ateneu Barcelonès han signat avui un conveni de col·laboració per a la cessió mútua d’espais per a la promoció i difusió de la cultura. El president d’FGC, Ricard Font, el president de l’Ateneu Barcelonès, Jordi Casassas, i el vicepresident segon de l’Ateneu, Carles Llorens, han assistit aquesta tarda a la firma de l’acord que, en el marc de la promoció de la cultura i l’oci al territori, regula les condicions de cessió d’espais comuns de comunicació i promoció a la línia Barcelona-Vallès i a l’interior de l’Ateneu Barcelonès, incorporant l’accés dels ciutadans a esdeveniments culturals a través d’un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril.

Segons el conveni, FGC ofereix espais a l’interior dels trens de la línia Barcelona-Vallès per a promocionar les activitats culturals de l’Ateneu, la difusió de la campanya de “Fes-te soci de l’Ateneu” entre les persones que treballen a FGC i  la promoció i difusió de les activitats de les estacions de muntanya d’FGC entre les persones sòcies de l’Ateneu. La institució cultural, per la seva banda, cedeix a Ferrocarrils l’ús de les sales d’actes Oriol Bohigas, Verdaguer i Pompeu Fabra segons la disponibilitat d’aquests espais per a la realització d’actes i esdeveniments de la companyia.

Aquest acord forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori, que en tots els casos incorpora l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través del ferrocarril. Ferrocarrils té signats convenis similars amb el Liceu, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) i amb La Boqueria.

Així mateix, el conveni impulsa la política de l’Ateneu de difondre continguts culturals a la ciutadania i permetrà fer arribar la seva programació a un públic més ampli.

3  

Imatges

Foto

Foto 591

Foto

Foto 723

Foto

Foto 601

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 304