Mossos d'Esquadra

Imatge 1

Els Mossos d'Esquadra denuncien a Cornellà de Llobregat el conductor d'un patinet elèctric per circular begut per una via ràpida

query_builder   3 novembre 2020 17:00

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra denuncien a Cornellà de Llobregat el conductor d'un patinet elèctric per circular begut per una via ràpida

· L’home, que va patir una caiguda al voral de l’autovia A-2, també va ser denunciat per incomplir les restriccions actuals de mobilitat

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar, el diumenge 1 de novembre, un home de 41anys, nacionalitat equatoriana i veí de l’Hospitalet de Llobregat, per conducció sota els efectes de l’alcohol, per circular amb un vehicle no permès per una via ràpida i per no complir les restriccions actuals de mobilitat.

Els fets van succeir la matinada de diumenge, cap a les 00:30 hores, quan els agents van tenir coneixement d’un conductor que circulava en patinet elèctric per l’autopista C-32 i posteriorment per l’autovia A-2.

Immediatament, els agents es van adreçar al lloc i van localitzar el conductor del patinet, a l’autovia A-2, al  terme municipal de Cornellà de Llobregat. El conductor, que havia caigut al voral, presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i els agents van realitzar-li la prova amb un resultat de 0,87 mg/l d’aire aspirat.

Davant les evidències, els agents van retirar el patinet i van denunciar administrativament l’home per conducció sota els efectes de l’alcohol, per circular amb un vehicle no permès per una via ràpida i per no complir les restriccions de mobilitat.

Des de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit recorden alguns dels efectes de l’alcohol en l’organisme: l’alteració en la percepció, la dificultat de coordinació i l’augment del temps de reacció, fent que el seu consum sigui incompatible amb la conducció.    

Recomanen als conductors no conduir si s’ha begut alcohol per, a banda de les repercussions administratives i/o penals que es poguessin derivar d’aquesta conducta, reduir la possibilitat de patir un accident de trànsit i les seves conseqüències.          

Àrea de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat,  03 de novembre de 2020