Territori

Imatge del nou president

Marc Casadellà, nou president de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

query_builder   10 novembre 2020 13:53

event_note Nota de premsa

Marc Casadellà, nou president de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

  • La Junta ha aprovat el relleu de Narcís Coll, el seu primer president, que ha ocupat el càrrec des de l’abril de 2014

 

Imatge del nou president

La Junta Rectora del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha aprovat el relleu del seu president. Així, Marc Casadellà ocuparà ara aquest càrrec, després de l’acord consensuat de la Junta.

 

Enginyer industrial i vinculat al turisme d’activitats al parc amb iniciatives com la Burricleta o el Pitch & Putt de Gualta, Casadellà és un dels fundadors de la Taula Gironina de Turisme. Pren així el relleu a Narcís Coll, que ha estat el primer president de la Junta, càrrec que ha ocupat des del 16 d’abril de 2014.

 

Durant el seu mandat, Coll ha vist aconseguides algunes fites al parc natural, com la Carta Europea de Turisme Sostenible, actualment en renovació i amb 38 empreses adherides; iniciatives d’educació ambiental com el parc a l’escola, en el que hi participen les escoles dels 8 municipis del parc; la implantació d’un sistema de gestió adaptativa de les immersions a la Reserva Natural Parcial Marina de les Medes; l’execució del projecte del LIFE Pletera que ha rebut reconeixement internacional, i l’impuls d’un centre expositiu “Espai Medes” que ha d’esser la porta d’entrada des del mar al parc i que està actualment en construcció. Recentment s’ha signat un conveni per la promoció i desenvolupament local conjunt dels 8 municipis i del propi parc.

 

Al llarg d’aquest període, Coll ha mostrat un perfil actiu i de consens al territori, fet que s’ha posat de manifest en les reiterades mostres de reconeixement rebudes durant la Junta. La seva decisió de deixar el càrrec respon a la idea que no cal perpetuar-s’hi i que una nova visió sempre serà positiva per al parc.

3  

Imatges

Imatge del nou president

Imatge del nou president 5135

Imatge del president entrant i sortint

Imatge del president entrant i sortint 5216

Imatge de la reunió de la Junta Rectora

Imatge de la reunió de la Junta Rectora 1326

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 329