Territori

Plànol de la nova construcció de la policlínica

Aprovada la modificació de planejament perquè la Policlínica Comarcal del Vendrell pugui disposar d'un nou equip de ressonància magnètica

query_builder   16 novembre 2020 12:03

event_note Nota de premsa

Aprovada la modificació de planejament perquè la Policlínica Comarcal del Vendrell pugui disposar d'un nou equip de ressonància magnètica

  • La Comissió ha donat llum verda a la modificació del planejament municipal de Santa Oliva per permetre la construcció d’un nou edifici a la Policlínica on ubicar-lo
Plànol de la nova construcció a la Policlínica

La Comissió territorial d’urbanisme del Penedès, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha aprovat avui definitivament una modificació del planejament municipal de Santa Oliva (Baix Penedès) que permetrà a la Policlínica Comarcal del Vendrell disposar d’un nou equip de ressonància magnètica.

 

La Policlínica, de titularitat privada, se situa a la confluència de la carretera de Santa Oliva i el carrer Sant Josep i s’hi atenen més de 30.000 urgències anuals, a més d’unes 380 assistències diàries. Fa uns 10 anys, per donar servei de diagnòstic per la imatge d’alta gama, s’hi va habilitar un servei de ressonància magnètica oberta, per a les persones claustrofòbiques, que també es presta als pacients de l’Hospital Comarcal del Vendrell, amb qui la Policlínica té subscrit un contracte. Des de llavors, han aparegut altres tipologies d’equips de ressonància magnètica amb més prestacions, que la Policlínica voldria incorporar.

 

No obstant, aquest nou equip té un pes de 20.000 quilograms, el que obliga a ubicar-ho en una planta baixa. L’equipament sanitari no disposa de cap espai apte i, a més, ha esgotat la seva edificabilitat per construir nous mòduls. La modificació de planejament aprovada avui incrementa aquesta edificabilitat.

 

Així, el conjunt de la Policlínica podrà ampliar-se amb un nou mòdul de 193 m2 construïts, dividits en planta baixa de 63 m2, on anirà el nou equip de ressonància magnètica, i dues plantes de 65 m2 cadascuna, amb àrees de treball i sales d’espera per als pacients i familiars.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 287

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 363