Empresa i Treball

EMC

INDÚSTRIA

Conseller Tremosa: "Concedirem un crèdit pont a Silence perquè pugui començar la seva reconstrucció"

query_builder   17 novembre 2020 18:16

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Conseller Tremosa: "Concedirem un crèdit pont a Silence perquè pugui començar la seva reconstrucció"

  • El conseller d’Empresa i Coneixement ha visitat aquesta tarda les instal·lacions de l’empresa de fabricació de motos elèctriques a Molins de Rei que es van cremar el passat 4 de novembre

 

  • El titular del Departament ha assegurat que l’empresa té “tot el suport de la Generalitat” ja que “necessitem que companyies com Silence tirin endavant i liderin la mobilitat del SXXI”
EMC

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha visitat aquesta tarda l’empresa de fabricació de motos elèctriques Silence a Molins de Rei que es van cremar el passat 4 de novembre. Després de fer un recorregut per les seves instal·lacions, el conseller ha mantingut una reunió de treball amb els responsables de la companyia.

El conseller Tremosa ha anunciat que “es concedirà un crèdit pont de la Direcció General d’Indústria per tal que l’empresa pugui començar la reconstrucció i Avançsa congelarà el cobrament d’interessos de la participació que  encara té de l’empresa”. El responsable d’Empresa i Coneixement ha afegit que s’està treballant amb l’Institut Català de Finances d’un altre crèdit pont.

El conseller ha assegurat que “necessitem que Silence pugui tornar aviat a produir i a liderar la revolució cap a la mobilitat sostenible del SXXI i en aquest sentit som aquí per donar suport a les empreses que creen riquesa i llocs de treball”.

1  

Imatges

Imatge del conseller Tremosa a la fàbrica de Molins de Rei

Imatge del conseller Tremosa a la fàbrica de Molins de Rei 278