Educació

Fotografia conveni

El Departament d'Educació i l'Ajuntament de Valls duran a terme obres de millora a les escoles Eladi Homs i Baltasar Segú

query_builder   20 novembre 2020 12:35

event_note Nota de premsa

El Departament d'Educació i l'Ajuntament de Valls duran a terme obres de millora a les escoles Eladi Homs i Baltasar Segú

  • Així s’ha formalitzat amb la signatura d’un conveni de corresponsabilitat entre les dues administracions
Fotografia signatura conveni

El Departament d’Educació i l’Ajuntament de Valls duran a terme obres de millora a dos centres eductius del municipi, concretament a les escoles Eladi Homs i Baltasar Segú. El conseller Josep Bargalló i l’alcaldessa Dolors Farré ho han formalitzat aquest matí a través de la signatura d’un conveni de coresponsabilitat entre les dues administracions.

El titular d’Educació ha remarcat la importància de col·laborar amb els ajuntaments per millorar els parcs educatius dels municipis d’arreu de Catalunya: “La voluntat del Departament i l’Ajuntament és que el parc educatiu de Valls estigui sempre amb les màximes condicions possibles, que tingui aquelles inversions necessàries en el context pressupostari de cada moment”. I ha afegit que això “només es pot fer amb la coresponsabilitat entre les dues administracions, fet que es demostra amb el conveni que hem signat i amb la visita als dos centres, per traslladar-los el compromís de millora i per conèixer també quines són les seves necessitats”.

Bargalló ha explicat que es duran a terme obres de millora a les escoles Eladi Homs i Baltasar Segú, unes obres “que necessitaven d’aquesta inversió pública, amb 485.000 euros, dels quals 456.000 van a càrrec del Departament. Serà planificada i executada conjuntament, per tal de mantenir de forma conjunta en condicions el parc educatiu de la ciutat”.

Fotografia Escola Eladi Homs

El conseller ha reiterat que la signatura del conveni “tanca qualsevol tipus de debat entre les dues administracions i ens permet parlar del futur, un futur amb coresponsabilitat. Hem de ser conscients que les obres als centres són necessàries, perquè són uns edificis que s’usen més que les cases, i es fan servir tots els seus espais. I per això cal mantenir-los encara més”.

Després de la signatura del conveni, Josep Bargalló i Dolors Farré s’han traslladat a l’Escola Eladi Homs –que té 221 alumnes matriculats entre P3 i 6è de primària- i s’han reunit breument amb l’equip directiu del centre. En acabar, s’han desplaçat a l’Escola Baltasar Segú –on hi ha 209 alumnes matriculats d’infantil i primària- i han mantingut una trobada amb membres de la direcció del centre i un representant de les famílies.

 

20 de novembre de 2020

2  

Imatges

Fotografia Escola Eladi Homs

Fotografia Escola Eladi Homs 328

Fotografia signatura conveni

Fotografia signatura conveni 150

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia