Bombers

Una persona morta en l'incendi d'un pis a Castellví de la Marca (Alt Penedès)

query_builder   27 novembre 2020 15:41

event_note Nota de premsa

Una persona morta en l'incendi d'un pis a Castellví de la Marca (Alt Penedès)

Incendi pis a Castellví de la Marca

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 12.08 hores, d’un incendi en un pis de la tercera planta al carrer Quatre Cantons, número 12, de Castellví de la Marca. Es tracta d’un bloc de planta baixa i tres pisos d’alçada, amb quatre habitatges per planta.

Fins al lloc s’han desplaçat 9 dotacions dels Bombers de la Generalitat que en arribar han comprovat que el foc estava totalment desenvolupat. Algunes persones s’havien confinat als seus domicilis, d’altres han sortit pel seu propi peu, alguns pisos estaven buits i una persona, que es trobava al terrat de l’immoble, ha estat evacuada amb l’autoescala.

El foc ha cremat quasi bé en la seva totalitat el pis, d’uns 70 m2, excepte dues habitacions que tenien les portes tancades. A l’interior de l’habitatge s’ha localitzat el cos, sense vida, d’una dona.

S’ha activat el GREC (Grup d’Estructures Col·lapsades) dels Bombers de la Generalitat ja que el foc pot haver afectat elements estructurals de l’immoble.

Segons informa el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), que ha desplaçat sis unitats, cinc persones, amb afectacions lleus, han estat ateses in situ i no ha estat necessari el seu trasllat. També s’hi ha desplaçat fins al lloc sis patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia