Salut

Salut acorda intervenir la residència geriàtrica Sant Hospital de Tremp

Gestió de Serveis Sanitaris s'encarregarà de la gestió del centre

query_builder   28 novembre 2020 18:39

event_note Nota de premsa

Salut acorda intervenir la residència geriàtrica Sant Hospital de Tremp

Gestió de Serveis Sanitaris s'encarregarà de la gestió del centre

S’ha reforçat l’atenció als residents amb el suport de l’Atenció Primària i del Sistema d’Emergències Mèdiques
El Departament de Salut ha intervingut la residència geriàtrica Sant Hospital de Tremp de la capital del Pallars Jussà per la situació complexa quant a contagis que presenta el centre, amb un brot de covid-19 que afecta 150 persones (120 residents i 30 treballadors).

Per tal d’estabilitzar la situació al centre residencial, s’ha assignat provisionalment la direcció i la gestió a Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) en comptes de la gestora actual, Fundació "Sant Hospital de Tremp - Fundació Fiella". Així mateix, des de Salut es vetllarà perquè l’activitat assistencial es presti amb les degudes garanties i s’adoptin les mesures d’intervenció establertes.

Les dotacions de personal que siguin necessàries al centre residencial les aportarà la nova gestora i el personal actual del centre en quedarà sota la seva direcció, que es coordinarà amb la direcció assistencial de l'Hospital Comarcal del Pallars. A més, ja s’ha activat el suport de l’Atenció Primària i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquesta intervenció té com objectiu principal la realització d’un pla d’actuació que garanteixi la viabilitat tècnica de la residència en el seu conjunt en aspectes sanitaris, socials, organitzatius i de gestió de qualitat a curt i mig termini.