Palau Robert

Palau Robert

El programa "El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà el 4 de desembre des del Jardí

El Palau Robert i Catalunya Ràdio se sumen a les campanyes de Nadal del Banc dels Aliments

query_builder   2 desembre 2020 12:54

event_note Nota de premsa

El programa "El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà el 4 de desembre des del Jardí

El Palau Robert i Catalunya Ràdio se sumen a les campanyes de Nadal del Banc dels Aliments

El Palau Robert i Catalunya Ràdio se sumen a les campanyes Gran Recapte d’Aliments, del 4 al 16 de desembre, i Biberó Solidari, del 17 al 24 de desembre, que promou el Banc dels Aliments durant el Nadal. Dues campanyes de sensibilització social per ajudar els més desfavorits en una conjuntura com l’actual, agreujada per l’emergència de la Covid-19.
Palau Robert
Les persones que vulguin col·laborar en la campanya Gran Recapte d’Aliments podran fer els donatius en el codi QR d’una nevera a l’entrada del Palau Robert del 4 al 16 de desembre. En aquest mateix espai, els ciutadans tindran la possibilitat de consultar en un altre QR continguts audiovisuals de Catalunya Ràdio, que ja fa 13 anys que col·labora amb el Banc dels Aliments.

Les donacions per la campanya del Biberó solidari, que pretén sensibilitzar sobre la pobresa infantil, es podran fer del 17 al 24 de desembre en el QR d’un gran biberó, també situat a l’entrada del Palau Robert.

El divendres 4 de desembre, el programa El matí de Catalunya Ràdio, conduït per Laura Rosel, s’emetrà des del Jardí del Palau Robert. En el programa s’informarà de les campanyes del Banc dels Aliments i també de les exposicions “Feminista havies de ser”, que es pot visitar fins al 8 de desembre a la Sala 3, i “Aixafem el feixisme. El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya,1936-1939”, a la Sala 1.

La campanya Gran Recapte d'Aliments substitueix enguany la recollida física d'aliments per una de virtual a través de donacions econòmiques en un moment d'incertesa, derivat de la COVID-19, i per tal de preservar la salut i laseguretat de les persones voluntàries i donants. Amb els fons recaptats s'adquiriran aliments per a persones en situació de precarietat alimentària i es promourà la recuperació d'aliments per evitar-ne el malbaratament. El Banc dels Aliments dona resposta a una demanda creixent d'aliments per part de les entitats socials, amb un increment de persones ateses que supera el 40% respecte al mateix període de l'any passat.

Donacions

https://www.granrecapteonline.com/

https://www.bancdelsaliments.org/ca/biberosolidari/landing-original.html