La comissària de l’exposició Natza Farré fa aquesta valoració de l’experiència viscuda: “Quan em demanaven quin era l’objectiu de l’exposició, deia que es tractava d’apropar el feminisme a la ciutadania i de proporcionar eines per eliminar els masclismes que ens envolten. No puc estar més contenta, doncs, perquè desenes de milers de persones, fins a 70.000, han vingut al Palau Robert a veure-la i n’han sigut còmplices, perquè ha funcionat el boca-orella, perquè les xarxes i els mitjans s’han fet un fart de parlar de feminisme. En plena pandèmia, s’ha fet més certa que mai la sentència que acompanya una de les sales de l’exposició: ‘L’esperança és una acció radical’. Espero que aquesta complicitat segueixi al Castell de Cornellà de Llobregat, on aterrarà en començar el 2021, i al llarg de la seva itinerància arreu del país”.
El Palau Robert, degut al gran èxit de públic i al ressò aconseguit per aquesta proposta, promou la itinerància de l’exposició per diverses localitats de Catalunya per difondre el missatge que cal avançar en la igualtat efectiva entre dones i homes i eliminar la discriminació per raons de sexe. La primera itinerància es farà a mitjan gener, a la ciutat de Cornellà de Llobregat, on es podrà visitar a les instal·lacions del Castell.
Durant els mesos d’obertura de l’exposició s’han presentat diverses activitats programades per la professora universitària Núria Vergés i Bosch i la poeta Mireia Calafell Obiol. Les activitats, organitzades els dies 23 de setembre, 7 i 28 d’octubre i 18 i 25 de novembre, s’han pogut seguir presencialment, en la majoria dels casos, i també en streaming al canal de YouTube del Palau Robert, on han rebut a prop de 1.500 visualitzacions.