Palau Robert

Palau Robert

L'exposició "Feminista havies de ser" ha rebut prop de 78.000 visitants

query_builder   11 desembre 2020 12:54

event_note Nota de premsa

L'exposició "Feminista havies de ser" ha rebut prop de 78.000 visitants

77.716 persones han visitat l’exposició “Feminista havies de ser” en els dos mesos d’obertura al públic al Palau Robert de Barcelona, una mitjana de 1009 visitants al dia. La mostra es va inaugurar el 22 de setembre i es va tancar el 8 de desembre.
Palau Robert
A més de les visites presencials, cal destacar les visualitzacions a les informacions publicades a les xarxes del Palau Robert sobre l’exposició que es concreten en aquestes xifres: Twitter, 3.711.108; Facebook, 1.774.408, i Instagram, 1.101.752.

L’exposició, produïda per la Generalitat i amb la periodista Natza Farré com a comissària, ha esdevingut una de les més visitades en el centre. Cal destacar la presència d’un nombre important de joves entre els visitants i l’organització de diverses activitats programades per la professora universitària Núria Vergés i Bosch i la poeta Mireia Calafell Obiol, que s’han pogut seguir presencialment, en la majoria dels casos, i també en directe pel canal de YouTube del Palau Robert.

“Feminista havies de ser”, que apropa el feminisme a la ciutadania, comença la seva itinerància per diverses poblacions de Catalunya a al castell de Cornellà de Llobregat a partir del gener del 2021, amb la voluntat de difondre el missatge que cal avançar en la igualtat efectiva entre dones i homes i eliminar la discriminació per raons de sexe.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia