Bombers

Una persona ha mort en l'incendi a una casa de Sant Joan de Vilatorrada (Bages)

query_builder   14 desembre 2020 13:22

event_note Nota de premsa

Una persona ha mort en l'incendi a una casa de Sant Joan de Vilatorrada (Bages)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 11.18 hores d’aquest matí, d’un incendi a una casa, de dues plantes, al carrer del Carme de Sant Joan de Vilatorrada.

Fins al lloc s’han desplaçat 5 dotacions dels Bombers que a les 11.39 hores ja donaven el foc per controlat. L’incendi, les causes del qual es desconeixen, ha afectat una zona d’uns 10 m2 a la primera planta de l’habitatge.

En aquesta primera planta els efectius han localitzat el cos sense vida d’una dona gran. I de la segona planta s’han evacuat tres persones que han estat ateses pels efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que han desplaçat 3 unitats. Es tracta d’un home gran ferit menys greu per inhalació de fum i cremades, evacuat a l’hospital de Manresa, i una menor i un home lleus evacuats al CUAP de Manresa.

A les 12.12 hores, després de ventilar l’immoble, s’ha donat l’incendi per extingit. Fins al lloc s’han desplaçat també 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia