Educació

Visita Tarragona

El conseller Josep Bargalló visita centres educatius al Catllar i Vilallonga del Camp

query_builder   17 desembre 2020 13:54

event_note Nota de premsa

El conseller Josep Bargalló visita centres educatius al Catllar i Vilallonga del Camp

  • Concretament, l’Institut Escola l’Agulla i l’escola de música del Catllar; i l’Escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp
Visita El Catllar

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat diferents centres educatius al Catllar i Vilallonga del Camp. Ho ha fet acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i del director dels serveis territorials d’Educació a Tarragona, Jean-Marc Segarra.

 

En primer lloc, el conseller visitat l’ajuntament del Catllar, on l’ha rebut l’alcalde Joan Morlà. Després d’una breu trobada, conseller i alcalde s’han traslladat a l’Institut escola l’Agulla i l’Escola de Música –que comparteixen l’edifici recentment ampliat-, i han mantingut una breu reunió amb l’equip directiu del centre. El centre té una matricula de 430 alumnes –entre P3 i 4rt d’ESO- i una plantilla de 44 mestres i professors.

 

Visita Vilallonga

Posteriorment, Bargalló s’ha desplaçat a Vilallonga del Camp i ha visitat l’Escola Pere Virgili, conjuntament amb l’alcaldessa Gemma Benaiges, i s’ha trobat amb l’equip directriu. Aquest any s’han acabat les obres que s’han dut a terme al centre, que actualment té 323 alumnes matriculats, per adequar i ampliar l’edifici en diferents fases des del 2014. En aquest sentit, el conseller ha manifestat davant dels mitjans de comunicació que la població “ha crescut al llarg dels anys i s’ha anat ampliant, i calia una actuació definitiva per tancar les ampliacions i acabar amb una escola moderna que dóna resposta a aquests 300 alumnes que té Vilallonga”.

 

El titular d’Educació ha explicat que “s’ha fet una inversió d’1,8M€ en els darrers anys, s’ha aconseguit reduir el número de fases, que era inicialment de 5 i n’hem acabat fent tres, i l’escola ara ja està acabada pel que fa al menjadors i la cuina que necessitava, també pel que fa a més aulari i al pati”. “És una bona notícia que, malgrat la pandèmia, les obres s’hagin acabat i estiguin a disposició del centre per dur a terme la vida quotidiana de les escoles, que enguany no ho és per les mesures sanitàries però que intentem que sigui el més normal possible pel que fa a la resta”, ha afegit Bargalló.

 

 

 

 

 

17 de desembre de 2020

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia