Palau Robert

Palau Robert

'El matí de Catalunya Ràdio' engega la campanya del Biberó Solidari amb el Banc dels Aliments al Palau Robert

query_builder   18 desembre 2020 10:11

event_note Nota de premsa

'El matí de Catalunya Ràdio' engega la campanya del Biberó Solidari amb el Banc dels Aliments al Palau Robert

El programa El matí de Catalunya Ràdio i el Banc dels Aliments han començat una campanya de suport als infants amb la instal·lació del Biberó Solidari, amb el suport del Palau Robert de Barcelona. Les donacions per la campanya, que pretén sensibilitzar sobre la pobresa infantil, es poden fer del 17 al 24 de desembre en el QR d’un gran biberó.
Palau Robert
El Palau Robert ha esdevingut l’eix central de campanyes solidàries, un espai de reflexió sobre la societat canviant que ens deixa la COVID-19. Una nova realitat que passa per la reinvenció contínua. Com que el Tió Solidari no es pot fer en les actuals circumstàncies, la instal·lació d’un biberó gegant servirà com a reclam per a la nova campanya. Un segon codi QR enllaçarà amb el web de Catalunya Ràdio i permetrà escoltar testimonis que, durant aquest any tan atípic, s’han convertit en usuaris de l’ONG que recapta aliments per a les persones més vulnerables.

El Palau Robert i Catalunya Ràdio també s’han sumat enguany a la campanya Gran Recapte d’Aliments, del 4 al 16 de desembre.

Donacions
https://www.bancdelsaliments.org/ca/biberosolidari/landing-original.html