Educació

Visita Igualada

El conseller Josep Bargalló visita dos centres educatius a Igualada

query_builder   18 desembre 2020 15:15

event_note Nota de premsa

El conseller Josep Bargalló visita dos centres educatius a Igualada

  • Concretament, l’Institut Badia i Margarit i l’Escola Gabriel Castellà
Visita institut Igualada

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest matí dos centres educatius a Igualada, concretament l’Institut Badia i Margarit i l’Escola Gabriel Castellà.  Ho ha fet acompanyat de la directora dels serveis territorials d’Educació a la Catalunya Central, Dolors Collell.

 

En primer lloc, el conseller s’ha traslladat a l’Institut Badia i Margarit, on ha mantingut una trobada amb l’equip directiu del centre i ha visitat les obres que s’hi han dut i que s’hi estan duent a terme. En aquest sentit, Josep Bargalló ha ressaltat que “aquestes obres han tingut alguns problemes en la seva execució, des d’un incendi a una pandèmia, però que finalment han tingut una sortida positiva pel que fa a la finalització de l’edifici de l’aulari”.  També ha explicat que “ara queda pendent de finalitzar la part de la passarel·la" -que connectarà els dos edificis- "i del gimnàs, que mantenen el calendari previst, i a partir del febrer ja es podran utilitzar”.

 

L’Institut, que comparteix un mateix recinte amb l’Escola Gabriel Castellà tot i que cada centre té els seus accessos diferenciats, escolaritza a 357 alumnes d’ESO i de batxillerat. A més a més, aquest curs 2020-2021 s’ha implementat el Batxibac, el currículum mixt que permet l’obtenció de la doble titulació de batxillerat espanyol i francès, amb 8 alumnes.

Visita escola Igualada

Després de visitar l’Institut Badia i Margarit, el conseller Bargalló ha estat a l’Escola Gabriel Castellà, on també s’ha reunit amb els membres de la direcció del centre. Es tracta d’una escola d’una línia que escolaritza a 201 alumnes d’infantil i primària.

18 de desembre de 2020