Esport

sge

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física felicita Lucía Sainz, número 1 del World Padel Tour  

query_builder   18 desembre 2020 14:24

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física felicita Lucía Sainz, número 1 del World Padel Tour  

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha rebut avui la jugadora de pàdel catalana Lucía Sainz, a qui ha felicitat per la brillant temporada realitzada aquest 2020, que li ha permès assolir el número 1 del World Padel Tour fent parella amb la balear Gemma Triay.
sge

La jugadora del Reial Club de Polo de Barcelona (RCPB) i de la selecció catalana femenina absoluta es va imposar fa pocs dies, al costat de Gemma Triay, en l’Estrella Damm Menorca Master Final 2020, el cinquè triomf de la temporada, i va acabar així el curs en el lloc més alt del rànquing mundial d’aquest esport.

Gerard Figueras ha felicitat Sainz per aquest “any brillant” esportivament i li ha agraït, amb l’entrega d’un trofeu, “el seu paper determinant en el foment, els èxits i la projecció del pàdel català”. A la trobada, celebrada a la seu del Consell Català de l'Esport, a Esplugues de Llobregat, també hi han estat presents familiars de l’esportista, així com el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, i el president del RCPB, Curro Espinós.

 

1  

Imatges

Fotografia de la recepció

Fotografia de la recepció 2590

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia