Delegació a Tarragona

Nous centres d'ensenyament

Avancen les obres de l'Institut escola del Catllar, i de l'escola de Vilallonga del Camp

query_builder   21 desembre 2020 09:00

event_note Nota de premsa

Nous centres d'ensenyament

Avancen les obres de l'Institut escola del Catllar, i de l'escola de Vilallonga del Camp

.

Els treballs del futur Institut Escola l’Agulla i escola de musica del Catllar, i de l’ampliació de l’escola Pere Virgili, de Vilallonga del Camp, avancen a bon ritme. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat les obres, que, en el cas de l’Institut escola, suposen una inversió de prop de dos milions d’euros. El centre té una matricula de 430 alumnes –entre P3 i 4rt d’ESO- i una plantilla de 44 mestres i professors.

Pel que fa a l’escola Pere Virgili, s’ha fet una inversió d’1,8M€ en els darrers anys, s’ha aconseguit reduir el número de fases, que era inicialment de 5 i s’ha acabat fent en tres. 

L’escola ara ja està acabada pel que fa al menjadors i la cuina que necessitava, també pel que fa a més aulari i al pati. El centre té actualment 323 alumnes matriculats.

.
El conseller ha destacat: “És una bona notícia que, malgrat la pandèmia, les obres s’hagin acabat i estiguin a disposició del centre per dur a terme la vida quotidiana de les escoles, que enguany no ho és per les mesures sanitàries però que intentem que sigui el més normal possible pel que fa a la resta”.

Més informació: nota de premsa