Ferrocarrils

FGC

FGC renova el suport a la FCEH per a la promoció conjunta dels esports d'hivern a Catalunya

query_builder   24 desembre 2020 11:41

event_note Nota de premsa

FGC renova el suport a la FCEH per a la promoció conjunta dels esports d'hivern a Catalunya

  • Amb la renovació de l’acord existent, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) seguiran treballant conjuntament per promocionar i difondre la pràctica dels esports d’hivern a través de les sis estacions de muntanya d’FGC
  • L’acord pren especial rellevància en el moment actual de crisi motivada per la Covid-19, on l’esport és una de les bases per al manteniment del teixit associatiu de clubs i generador de riquesa a les comarques de muntanya catalanes
FGC
Font i Bosch, després de la signatura del conveni.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, i la presidenta de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), Mònica Bosch, han signat la renovació del conveni de col·laboració pel qual s’emplacen continuar treballant conjuntament per promocionar els esports de neu durant la temporada d’hivern 2020-2021. L’acord es manté en la línia de les accions realitzades els darrers anys.

Per a aquesta nova temporada d’esports d’hivern, el conveni entre ambdues entitats ha establert un marc de col·laboració d’interès mutu on la promoció i difusió de l’esquí de competició adquireixen un aspecte especialment rellevant. És per aquest motiu que les competicions constitueixen una oportunitat per a l’entorn i pel país per iniciar nous projectes que han de permetre un millor desenvolupament del territori.

Entre els diferents aspectes inclosos en l’acord de renovació del contracte, en destaca l’aposta per la formació i promoció d’esportistes i competidors d’esports d’hivern, que inclou també els tecnificats, a les estacions d’esquí catalanes. Aquestes segueixen estant a disposició dels esportistes catalans per tal que es puguin entrenar en les millors condicions a les instal·lacions de les sis estacions d’esquí gestionades per FGC: La Molina, Vall de Núria, Vallter, Port Ainé, Espot i Boí Taüll.

A banda, aquest fet permet atraure futurs usuaris a les pròpies estacions així com a negocis complementaris vinculats que ajuden en la promoció del territori. Amb aquesta singular temporada per davant, ara més que mai els esports de neu de competició tornarà a ser una perfecta eina de promoció.

Es manté un any més l’aposta de la FCEH i d’FGC per continuar organitzant competicions de tots els nivells a les seves estacions, sempre seguint els protocols de prevenció de la Covid-19. També està prevista una notable difusió que continuarà realitzant la FCEH de l’actualitat que rodeja les estacions d’FGC a través dels seus portals informatius, com les xarxes socials i la revista Esports d’Hivern.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, ha afirmat que “som conscients que enguany és un any atípic en unes circumstàncies complicades, i és per això que, més que mai, volem renovar el nostre compromís ferm amb la pràctica dels esports d’hivern. Sempre ha estat un dels nostres objectius principals i una vegada més volem refermar la nostra aposta per mantenir l’esport en un alt nivell i que les noves generacions permetin mantenir-ne la seva pràctica al llarg del temps. Això és bo per a l’esport i per a la salut de les persones, bo per a les muntanyes i per als espais naturals i bo per al territori”.

Pel que fa a la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, la recentment nomenada presidenta Mònica Bosch, ha destacat: “Estem molt contents de comptar, un any més, amb la col·laboració d’FGC per seguir promocionant, desenvolupant entrenaments i organitzant competicions dels esports d’hivern a Catalunya. En una temporada molt complicada, FGC ens ha demostrat des del primer moment que estarien al nostre costat per anar superant els entrebancs i dificultats que ens trobéssim pel camí. Estem segurs que la col·laboració entre tots els agents ens farà més forts de cara a futures temporades”.

Més informació: www.turismefgc.cat

1  

Imatges

Foto

Foto 2908

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF |

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia