Bombers

Bombers de la Generalitat: serveis més destacats de la nit i matinada de Nadal 

query_builder   25 desembre 2020 10:55

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis més destacats de la nit i matinada de Nadal 

Bon dia i Bon Nadal!

Aquests han estat els serveis més destacats dels Bombers de la Generalitat en aquestes darreres hores:

A Lleida, els Bombers van ser alertats a les 18.15 h per un incendi que va acabar cremant un pis abandonat a la cruïlla del carrer Cavallers amb el carrer Major. Immediatament es van mobilitzar 7 dotacions dels Bombers. El foc afectava un habitatge de la quarta planta del bloc, que es va estendre a les dues plantes superiors, que van quedar parcialment afectades. Un cop apagat l’incendi, es va fer la revisió estructural tant del pis afectat com dels que hi ha al damunt, ja que les bigues de tot l’edifici són de fusta. Els Bombers van detectar esquerdes al sostre del quart pis, que va quedar totalment precintat. Cap persona no va resultar ferida. Durant l’actuació dels Bombers, la Policia Local va establir un perímetre de seguretat al voltant de l’edifici afectat per l’incendi, raó per la qual va haver d’evacuar més d’un centenar de persones dels comerços i de la zona més propera. Els Bombers van finalitzar el servei a les 23.20 h. 

A Vilanova del Camí, l’avís es va rebre a les 19.16 h i va fer activar 5 dotacions dels Bombers. El foc va cremar totalment una habitació a la segona planta d’una casa unifamiliar, ubicada al carrer de Santa Llúcia, 114. Un cop extingit l’incendi, a les 19.57 h, els Bombers van ventilar tota la casa, especialment la planta superior, que és on s’havia concentrat el fum. L’estructura de la construcció no va quedar afectada i cap persona no en va resultar ferida. Els Bombers es van retirar del servei a les 21 h. 

A les 02.40 h, els Bombers han estat alertats d’un incendi al carrer Comtal, a l’alçada del número 3, de Pineda de Mar. L’incendi ha cremat totalment un vehicle i ha afectat parcialment 5 més que estaven estacionats al costat. Cap persona ha resultat ferida. Hi han treballat 2 dotacions.

A Sils, a les 06.59 h, 5 dotacions dels Bombers s’han desplaçat al carrer Tarragona número 33 de la urbanització King Park, per un incendi en una casa, d’una sola planta, que tot indica que està abandonada. A l’arribada dels efectius el foc estava totalment desenvolupat. A les 07.43 h ja han donat el foc per controlat. A l’interior no hi havia ningú i no hi hagut cap persona ferida.

Els Bombers hem activat 4 dotacions, a les 07.42 h per l’avís d’un incendi al camí de Dalt, s/n, de Bellcaire d’Urgell. El foc afectava la zona del garatge d’una casa unifamiliar. Han cremats palots però no ha afectat cap dels vehicles que hi havia a l’interior. El foc i el fum han quedat confinats i no has propagat a la resta de l’immoble. Cap persona ferida.

A les 08.42 h els Bombers ja donaven per controlat l’incendi i han procedit a ventilar.


Aquests dies festius, fora dels horaris d’oficina, el periodista de retén d’aquesta Àrea d’Informació i Comunicació s’activarà en cas d’una emergència important.

La informació relativa als serveis rellevants també es podrà consultar al web www.gencat.cat/premsa i fent seguiment a través del perfil de Bombers de la Generalitat al twitter @bomberscat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia