Territori

Imatge de recurs de l'interior d'un autocar

Territori i Sostenibilitat concedeix ajuts a 313 empreses de transport discrecional de viatgers en autobús per a pal·liar els efectes de la COVID-19

query_builder   4 gener 2021 12:32

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat concedeix ajuts a 313 empreses de transport discrecional de viatgers en autobús per a pal·liar els efectes de la COVID-19

  • El Departament atorga 1.200 euros per vehicle a totes les empreses que ho han sol·licitat
Imatge de recurs de l'interior d'un autocar

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha concedit un ajut de 1.200 euros per vehicle a 313 empreses del sector del transport públic discrecional de viatgers en autobús de Catalunya afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19. Així, s’han pogut beneficiar d’aquestes subvencions totes les empreses que ho han sol·licitat.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar el passat 21 de desembre la convocatòria d’ajuts, a la qual es va destinar un import total de 5 MEUR. Les empreses disposaven de temps fins el 28 de desembre per presentar la seva sol·licitud, i el Departament va resoldre la convocatòria el 30 de desembre. Els ajuts tenen com a objectiu pal·liar els efectes de la pandèmia en el sector i donar suport a la reactivació de la seva activitat.

La subvenció consisteix en una aportació única per empresa de transport beneficiària, per un import de 1.200 euros per cada vehicle de l’empresa destinat a la prestació de serveis de transport discrecional de viatgers en autobús per carretera a l’empara d’una autorització VD (més de 9 places), que figuri inscrit al Registre d’empreses i activitats de transport (REAT) a 1 de desembre de 2020. Poden beneficiar-se d'aquesta subvenció les persones físiques i jurídiques que siguin titulars d’autoritzacions de transport públic discrecional de viatgers en autobús per carretera VD i estiguin domiciliades a Catalunya, d’acord amb el que consti en la seva inscripció al REAT.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 113