Educació

Comunicat d'Educació sobre les afectacions causades pel temporal Filomena

query_builder   11 gener 2021 12:48

event_note Nota de premsa

Comunicat d'Educació sobre les afectacions causades pel temporal Filomena

  • Un total de 53 centres educatius de les comarques de Ponent, Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Girona no han pogut obrir avui

 

  • Pel que fa al transport escolar, s’ha suspès plenament o parcialment en 14 comarques

A causa del temporal Filomena -que ha deixat en les darreres hores fortes nevades en diversos punts del territori- un total de 53 escoles i instituts de les comarques de Ponent, Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Girona no han pogut obrir avui, fet que ha afectat 3.182 alumnes. Pel que fa al transport escolar, s’ha suspès plenament o parcialment en 14 comarques. Aquestes mesures s’han pres d’acord amb els Consells Comarcals, en contacte amb els ajuntaments afectats i en coordinació amb Protecció Civil.

 

 

Comarques de Ponent

 

Així, a causa de la nevada, a les comarques de Ponent no han obert avui 15 centres educatius  centres educatius, fet que ha afectat a 665 alumnes:

  • Les Garrigues: Escola Albirka d’Arbeca, amb 119 alumnes, Escola El Cérvol - ZER Riu Set de Cervià de les Garrigues, amb 33 alumnes, Escola Els Aubis - ZER Riu Set de l’Albi, amb 73 alumnes, Escola Mare de Déu de Montserrat - ZER Vall de l'Aranyó de L'Albagés, amb 22 alumnes, Escola Sant Bonifaci - ZER Riu Set de Vinaixa, amb 29 alumnes, i Escola Vallmajor - ZER Elaia de Bovera, amb 13 alumnes.
  • Segrià: Escola Francesc Feliu d'Aitona, amb 241 alumnes, i Escola La Dula - ZER L'Eral d’Alcanó, amb 15 alumnes.
  • Urgell: Escola de Ciutadilla - ZER Guicivervi a Ciutadilla, amb 17 alumnes, Escola de Guimerà - ZER Guicivervi a Guimerà, amb 10 alumnes, Escola Maldanell - ZER Riu Corb a Maldà, amb 12 alumnes, Escola Montalbà - ZER Riu Corb a Preixana, amb 26 alumnes, Escola Mossèn Ramon Muntanyola - ZER Riu Corb a Els Omells de Na Gaia, amb 6 alumnes, i Escola Pere Teixiné - ZER Riu Corb a Belianes, amb 33 alumnes.
  • Alta Ribagorça: Escola d'Espluga de Serra - ZER Alta Ribagorça d’Espluga de Serra, amb 16 alumnes.

 

Pel que fa al transport escolar, s’han cancel·lat totes les rutes de les Garrigues, de la Noguera, del Pallars Jussà, del Pla d’Urgell, de la Segarra, del Segrià i de l’Urgell.

 

Camp de Tarragona

 

Al Camp de Tarragona, avui no han pogut obrir 27 centres educatius, amb un total de 2.200 alumnes, de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp i Priorat.

  • Alt Camp: les escoles de Cabra del Camp - ZER La Parellada a Cabra del Camp, amb 47 alumnes, i El Bosc - ZER El Francolí de Mont-ral, amb 14 alumnes.
  • Baix Camp: Escola Serra de Prades - ZER Montsant-Serra de Prades, amb 26 alumnes afectats.
  • Conca de Barberà: Escola Valldemur – ZER Conca de Barberà de Barberà de la Conca, amb 68 alumnes, l’Escola Martí Poch, l’Institut Amigó i Callau, i l’Escola Les Vedrunes a l’Espluga de Francolí, amb 174, 51 i 166 alumnes respectivament, l’Escola Sant Roc – ZER Conca de Barberà de Rocafort de Queralt, amb 11 alumnes, l’Institut Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt, amb 221 alumnes, l’Escola Salvador Ninot de Sarral, amb 152 alumnes, i l’Escola Mare de Déu dels Torrents – ZER Poblet de Vimbodí i Poblet, amb 51 alumnes.
  • Priorat: Escola el Sarraí – ZER Baix Priorat de Bellmunt del Priorat, amb 8 alumnes afectats, Escola El Castell – ZER Montsant de Cabacés, amb 26 alumnes, Escola Sant Isidre – ZER Les Vinyes de Capçanes, amb 22 alumnes, l’Institut Escola Montsant de Cornudella de Montsant, amb 151 alumnes, Escola Onze de Setembre – ZER Baix Priorat de El Masroig, amb 23 alumnes, l’Escola Pius XII - ZER L'Aglà d’El Molar, amb 19 alumnes, Escola Sant Feliu – ZER Les Vinyes d’Els Guiamets, amb 10 alumnes, l’Escola Antoni Vilanova i l’Institut Priorat de Falset, amb 298 i 490 alumnes respectivament, l’Escola Llicorella - ZER L'Aglà de Gratallops, amb 20 alumnes, l’Escola Montsant - ZER Montsant de La Bisbal de Falset, amb 26 alumnes,  l’Escola Serra Major - ZER L'Aglà de La Vilella Baixa, amb 20 alumnes, Escola Anicet Villar – ZER Les Vinyes de Marçà, amb 30 alumnes, l’Escola Garbí - ZER Montsant-Serra de Prades de la població de Poboleda, amb 28 alumnes, l’Escola Rossend Giol – ZER Baix Priorat de Porrera, amb 12 alumnes, i l’Escola Montsant – ZER Montsant-Serra de Prades d’Ulldemolins, amb 26 alumnes.

 

Hi ha cinc comarques afectades plenament o parcialment pel transport escolar: l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès.

 

Terres de l’Ebre

 

A les Terres de l’Ebre no han obert 10 centres educatius, amb 306 alumnes, de dues comarques:

  • Terra Alta: les escoles la Gessera de Caseres, amb 11 alumnes, l’Ametller de la Pobla de Massaluca, amb 19 alumnes, El Diví Mestre de Vilalba dels Arcs, amb 39 alumnes, Els Castellets de la Fatarella, amb 43 alumnes, Sant Blai de Bot, amb 43 alumnes, Doctor Ferran de Corbera, amb 50 alumnes, i Montsagre d'Horta de Sant Joan, amb 63 alumnes, i, l’Escola Mare de Déu de la Fontcalda de Prat de Comte, amb 7 alumnes.
  • Ribera d’Ebre: l’Escola Josep Riba de l'EMD de la Serra d'Almos, amb 11 alumnes, i l’Escola del Torno de la Torre de l’espanyol, amb 20 alumnes.

 

També hi ha dues comarques afectades plenament o parcialment pel transport escolar, que són Terra Alta i  Ribera d’Ebre.

 

Comarques gironines

 

L’Escola Lliurona d’Albanyà, a la comarca de l’Alt Empordà, amb 11 alumnes, no ha pogut obrir.

 

11 de gener de 2021

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia