Empresa i Treball

Julio Díaz

El conseller Tremosa fa una visita institucional al Pallars Jussà i al Pallars Sobirà

query_builder   15 gener 2021 12:39

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa fa una visita institucional al Pallars Jussà i al Pallars Sobirà

  • El titular d’Empresa i Coneixement ha visitat l’empresa Cervós Grup, ha mantingut una reunió de treball amb alcaldes de la comarca i ha visitat les instal·lacions de les Bodegues Castell d’Encús
Julio Díaz

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i l’Aran, Rosa Amoròs, i del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Ramon Alturo, ha fet aquest matí una visita institucional al Pallars Jussà i al Pallars Sobirà.

La visita institucional del conseller  ha començat a Cervós Grup. Tremosa ha fet un recorregut per les instal·lacions d’aquesta empresa familiar, fundada l’any 1961, dedicada inicialment al sector de la construcció i que ha diversificat la seva activitat.

A continuació, el titular d’Empresa i Coneixement s’ha traslladat a Tremp on ha fet una visita institucional al Consell Comarcal del Pallars Jussà i ha mantingut una reunió de treball amb els alcaldes de la comarca acompanyat del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà i alcalde de Castell de Mur, Josep Maria Mulloll; el vicepresident primer, Antoni Flores, i el vicepresident segon, Martí Cardona. Durant la reunió, el conseller ha pogut conèixer les inquietuds dels alcaldes pel que fa a la situació de crisi provocada per la Covid-19 i també han analitzat com els fons europeus contribuiran a la revitalització econòmica del territori.

Tremosa ha insistit que “el Govern de la Generalitat intenta combinar restriccions de mobilitat amb un fil d’activitat econòmica; tenim sectors econòmics a la UCI que hem de mantenir vius”.

 El conseller d’Empresa i Coneixement ha finalitzat la visita institucional a les Bodegues Castell d’Encús on ha mantingut una reunió de treball amb el propietari, Raúl Bobet, i la directora, Adriana Monsó.

2  

Imatges

Fotografia del conseller en la reunió amb els alcaldes

Fotografia del conseller en la reunió amb els alcaldes 764

Fotografia del conseller en la reunió amb els alcaldes

Fotografia del conseller en la reunió amb els alcaldes 835