Esport

El Govern de la Generalitat i el Futbol Club Barcelona es reuneixen per abordar la celebració de les eleccions a President i Junta directiva del Futbol Club Barcelona

query_builder   15 gener 2021 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern de la Generalitat i el Futbol Club Barcelona es reuneixen per abordar la celebració de les eleccions a President i Junta directiva del Futbol Club Barcelona

Aquest divendres dia 15 de gener el Govern i el Futbol Club Barcelona han mantingut una reunió virtual de treball per abordar la celebració de les eleccions a President i Junta directiva de l’entitat esportiva en el context de la pandèmia per la COVID-19. 

En el decurs de la reunió, el Govern ha traslladat al club que l’actual situació epidemiològica no fa possible autoritzar el desplaçament fora del municipi als socis i sòcies que no disposin de seu electoral dins el seu terme municipal el proper dia 24 de gener, donada l’elevada mobilitat que això suposaria.

Per la seva banda, el club ha constatat la impossibilitat de realitzar les eleccions en la data prevista a causa de les restriccions de mobilitat decretades pel Govern en l’actual context de pandèmia, motiu pel qual la data de les eleccions s’haurà d’endarrerir.

En aquest sentit, el club ha demanat a la Generalitat que valori la possibilitat de modificar l’actual legislació esportiva per tal de possibilitar el vot per correu postal en la nova data de les eleccions, petició que el Govern s’ha compromès a estudiar.

Per part del Govern, han encapçalat la reunió la secretària general del Departament de la Presidència, Sra. Meritxell Masó; el secretari general del Departament de Salut, Sr. Marc Ramentol; la secretària general del Departament d’Interior, Sra. Beth Abad; el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Sr. Gerard Figueras, els quals han estat acompanyats de càrrecs directius i tècnics dels respectius Departaments.

Per part del Futbol Club Barcelona, han encapçalat la delegació el president de la Comissió Gestora, Sr. Carles Tusquets; el Síndic del Soci, Sr. Joan Manuel Trayter, i el CEO del club, Sr. Oscar Grau, acompanyats d’altres responsables directius i executius del club.