Direcció General de Comunicació

Urna

El Govern pren coneixement dels contractes de subministrament d'impresos electorals i del lloguer de l'espai pel centre de recollida d'informació durant el 14-F

query_builder   26 gener 2021 14:20

event_note Nota de premsa

El Govern pren coneixement dels contractes de subministrament d'impresos electorals i del lloguer de l'espai pel centre de recollida d'informació durant el 14-F

El Govern ha pres coneixement de dos contractes relacionats amb les eleccions convocades pel proper 14 de febrer. D’una banda, i amb un pressupost de 499.923,33 euros, s’ha contractat el lloguer de l’espai i els serveis essencials del Pavelló 1 de Fira de Barcelona, que acollirà el centre de recollida de dades i l’escrutini per aquests comicis. Aquest centre és l’encarregat de centralitzar les dades de totes les fases de la jornada electoral que transmeten els representants de l’Administració, com ara l’obertura dels col·legis electorals, el primer i segon avançament de participació i l’escrutini.

 

D’altra banda, s’ha tramitat també el contracte de subministrament dels impresos electorals amb un pressupost de 65.450,98 euros, que ha estat adjudicat a l’empresa Pharma Prospect SL.

 

El pressupost per a les eleccions al Parlament convocades pel proper 14 de febrer és de 37,4 milions d’euros. Aquesta xifra preveu un cost d’uns 6,2 milions per a contractacions d’obres, serveis i subministraments imprescindibles per a la celebració de la jornada electoral;  5,2 milions per a l’enviament de la tramesa única de sobres i paperetes electorals a tota la ciutadania;  4,1 milions de bestretes als ajuntaments; 1,75 milions en dietes per al personal involucrat en els comicis (jutges de primera instància i jutges de pau, secretaris d’ajuntaments, personal de l’administració, etc.) i 11,6 milions en subvencions a les formacions polítiques. A més, preveu un increment de 8 milions d’euros en les mesures necessàries per a l’organització dels comicis en context de Covid-19, 4,5 dels quals es destinaran a material de protecció per al personal que treballarà durant les eleccions, en l’escrutini i en la junta electoral.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia