Empresa i Treball

El conseller durant la seva visita a l'empresa Iberspa

Conseller Tremosa: "La Segarra capta noves inversions i està immersa en la revolució de les noves tecnologies"

query_builder   29 gener 2021 13:56

event_note Nota de premsa

Conseller Tremosa: "La Segarra capta noves inversions i està immersa en la revolució de les noves tecnologies"

  • El titular d’Empresa i Coneixement ha visitat les empreses Iberspa i Cortizo, a Cervera i a la tarda mantindrà una reunió de treball a l’Ajuntament de Biosca i visitarà l’empresa LEDS, a Torà 
El conseller durant la seva visita a l'empresa Iberspa
El conseller durant la seva visita a l'empresa Iberspa

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Ramon Alturo, s’ha felicitat pel dinamisme econòmic de La Segarra, en el marc d’una visita a la demarcació.  

Després de conèixer de primera mà els projectes de les empreses Iberspa, líder europeu en fabricació de banyeres d’spa, i Cortizo, que es dedica a la producció de sistemes d’alumini per a la construcció, el conseller ha pogut constatar que “La Segarra capta noves inversions i està immersa en la revolució de les noves tecnologies”.

Nova plataforma logística de Cortizo a Cervera 

El conseller d’Empresa i Coneixement ha fet aquestes declaracions en acabar la visita a Cortizo en el marc d’una visita institucional a la comarca de La Segarra. Aquest grup de matriu gallega inverteix 8 milions d'euros en el seu nou centre logístic de Cervera que està previst que entri en funcionament el mes d’octubre d’aquest any i servirà tot el sud d’Europa.  

Les noves instal·lacions de Cortizo s'ubicaran en un recinte de 17.000 m² al polígon industrial del municipi lleidatà i comptaran amb una superfície construïda de 10.000 m². En elles s'instal·laran dos magatzems intel·ligents d'última generació, un destinat a l'estoc de perfils d'alumini i PVC, i un altre per a ferramentes i accessoris de tancaments. El nou centre logístic servirà per reforçar l'activitat de la seva actual delegació de Cervera, oberta el 2008. 

A la tarda, el responsable d’Empresa i Coneixement farà una visita institucional a l’Ajuntament de Biosca on  signarà en el llibre d’honor i mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Josep Puig, i altres membres del consistori. Acompanyarà al conseller el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.  

Tremosa tancarà la seva estada a La Segarra visitant les instal·lacions de l’empresa LEDS C4 acompanyat del conseller delegat, Raimon Pongiluppi, i del director general, Xavier Corrons.     

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

2  

Imatges

El titular d'Empresa i Coneixement durant la seva visita a l'empresa Iberspa

El titular d'Empresa i Coneixement durant la seva visita a l'empresa Iberspa 936

El conseller Tremosa ha visitat l'empresa Cortizo, que inverteix 8 milions d'euros en una nova plataforma logística

El conseller Tremosa ha visitat l'empresa Cortizo, que inverteix 8 milions d'euros en una nova plataforma logística 467