Mossos d'Esquadra

cme

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Santa Maria de Martorelles per un presumpte homicidi imprudent mentre estava de cacera

query_builder   30 gener 2021 15:59

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Santa Maria de Martorelles per un presumpte homicidi imprudent mentre estava de cacera

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Mollet del Vallès de la Regió Policial Metropolitana Nord, han detingut avui a un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d’homicidi imprudent.

Els fets han passat al Paratge de la Font de la Sunyera, de Santa Maria de Martorelles, cap a les 9:30h d’avui dissabte. S’ha rebut avís que un home mentre caçava havia disparat per error a un altre home que es trobava a la zona ferint-lo mortalment.

Els agents de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Mollet del Vallès, primera patrulla en arribar, han pogut comprovar els fets. Un grup de persones que estaven recollint pinyes estaven ja finalitzant per marxar quan ha arribat un grup de caçadors i han coincidit a la zona.

Semblaria que un dels caçadors ha disparat a uns matolls que es movien i ha impactat contra un home que estava recollint els seus estris, la víctima ha mort. El grup de caçadors han alertat immediatament als Sistema d’Emergències Mèdiques que s’ha desplaçat al lloc.

Agents de la Unitat d’Investigació han realitzat les diligències d’investigació corresponents, la inspecció ocular i s’ha comissat l’arma tipus escopeta. Els caçadors havien notificat la batuda, tot i així, els Agents Rurals han pres declaració al cap de la colla i han aixecat una acta.

El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès instrueix el cas