Bombers

Incendi d'indústria de Rubí

Extingit l'incendi a una indústria de cremalleres de Rubí (Vallès Occidental)

query_builder   6 febrer 2021 14:53

event_note Nota de premsa

Extingit l'incendi a una indústria de cremalleres de Rubí (Vallès Occidental)

Incendi d'indústria de Rubí

A les 12.29 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi a una indústria de cremalleres situada al número 6 del carrer Tres d’Abril de Rubí. L’incendi, que estava totalment desenvolupat a la zona de producció, ja està extingit.

La part de l’edifici que ha cremat totalment fa cantonada amb el carrer Edison i consta de  planta baixa més dos pisos d’alçada. La resta de nau ha quedat afectada pel fum i la temperatura. A banda, també han resultat afectats dos transformadors elèctrics, per la qual cosa s’ha avisat la companyia que se n’han fet càrrec.

Els efectius dels Bombers de la Generalitat, que han treballat amb 13 dotacions (7 vehicles d’aigua, 4 de comandament i 2 vehicles autoescales), han donat per estabilitzat l’incendi al voltant de les 13.00 hores i cap a les 14.00 hores ja l’han donat per extingit.  

A causa de l’incendi no hi ha hagut persones ferides. En el moment de l’incendi no hi havia activitat a l’empresa. Només hi havia una persona de manteniment que es trobava a una altra part de la indústria i n’ha sortit il·lesa.  

Al lloc de l’incendi també s’han desplaçat dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia