Bombers

Una persona ha mort en ensorrar-se el sostre de l'habitació d'un pis a Sabadell (Vallès Occidental)

query_builder   8 febrer 2021 11:34

event_note Nota de premsa

Una persona ha mort en ensorrar-se el sostre de l'habitació d'un pis a Sabadell (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 09.31 hores, de l’ensorrament del sostre d’un pis del carrer de Turina, número 37, de Sabadell.

En arribar els efectius dels Bombers al lloc han confirmat l’ensorrament parcial del sostre del darrer pis de l’edifici, de planta baixa i dos pisos, que havia afectat una de les habitacions. En accedir han localitzat una persona, il·lesa, en una de les habitacions. A l’habitació afectada, i sota la runa, s’ha localitzat el cos, sense vida, d’un home.

S’estan fent exploracions diverses al sostre per valorar si l’afectació podria ser més extensa i si és necessari fer algun apuntalament d’urgència. També es revisa l’afectació al forjat i a les bigues, així com la quantitat de runa acumulada. En aquest sentit, s’ha activat la unitat del GREC (Grup Especialista en Estructures Col·lapsades).

Fins al lloc s’hi ha desplaçat 9 dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb efectius del GREC i la unitat sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport), 4 ambulàncies  del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, que es fan càrrec de la investigació i de les diligències judicials i efectius de la Policia Municipal de Sabadell.


Cerdanyola del Vallès, 8 de febrer de 2021
11.30 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia