Direcció General de Comunicació

La consellera Budó visita la Fundació Ampans, a Santpedor (Foto: Rubén Moreno)

La consellera Budó visita entitats del tercer sector de les comarques centrals per "escoltar i recollir les seves demandes"

query_builder   8 febrer 2021 17:50

event_note Nota de premsa

La consellera Budó visita entitats del tercer sector de les comarques centrals per "escoltar i recollir les seves demandes"

  • La titular de la Presidència ha visitat la Fundació Ampans a Santpedor; i la Fundació Sant Tomàs i la cooperativa de treball Calandra, a Vic
La consellera, de visita a la cooperativa de treball Calandra (Foto: Rubén Moreno)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha visitat aquest dilluns diverses entitats del tercer sector, amb l’objectiu d’“escoltar i recollir les demandes” que tenen pel Govern de Catalunya i “acompanyar i donar resposta a aquestes entitats”. La consellera ha assegurat que el motiu de la visita és “poder valorar, després de 10 mesos de pandèmia, quines són les seves inquietuds i de quina manera podem col·laborar per sortir enfortits d’aquesta crisi”, una situació sanitària i també social i econòmica que ha afectat especialment aquestes entitats.

Budó ha fet aquestes declaracions des de la Fundació Sant Tomàs, a Vic. Al municipi osonenc també ha visitat la cooperativa de treball Calandra, acompanyada de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, que li ha agraït “la proximitat amb el territori en aquests moments complicats”.

Al matí, la consellera ha estat al Bages, on ha visitat la Fundació Ampans de Santpedor, una entitat que treballa la cohesió i integració de persones amb capacitats diverses, al costat de l’alcalde del municipi, Xavier Codina, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps. També ha fet un recorregut per l’empresa Oliva Torras, a Manresa.

3  

Imatges

La consellera Budó, a la Fundació Ampans, a Santpedor (Foto: Rubén Moreno)

La consellera Budó, a la Fundació Ampans, a Santpedor (Foto: Rubén Moreno) 361

La consellera, de visita a la cooperativa de treball Calandra (Foto: Rubén Moreno)

La consellera, de visita a la cooperativa de treball Calandra (Foto: Rubén Moreno) 213

Budó a la fundació Sant Tomàs, de Vic (Foto: Rubén Moreno)

Budó a la fundació Sant Tomàs, de Vic (Foto: Rubén Moreno) 247