Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Miniatura logo PITA 2021

MODIFICADA: El Departament d'Agricultura convoca els Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) i Ruralapps 2021

query_builder   10 febrer 2021 11:39

event_note Nota de premsa

MODIFICADA: El Departament d'Agricultura convoca els Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) i Ruralapps 2021

Logo web PITA 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat la XX edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i la VIII edició del Premi Ruralapps, com va publicar, ahir, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 d’abril.

El DARP vol reconèixer i distingir amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària les empreses agràries, les agroindústries, i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat, mitjançant la innovació. El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria, i una al/la jove emprenedor/a innovador/a. Els premis estan dotats amb la quantitat de 6.000 euros per a cadascun dels guanyadors, i amb 2.000 euros per a cadascun dels finalistes.

Logo web Ruralapps 2021

I a través del Premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural.

S’estableix dos tipus de premi: Ruralapps-professional del sector per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal, i pesquer, i Ruralapps-ciutadania  per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i que facilitin l'accés a la informació sobre l'àmbit agrari, alimentari, i/o rural.  Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun.

Hom pot trobar tota la informació al web del DARP

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_innovacio_sector_agroalimentari/dar_premis_pita/

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_innovacio_sector_agroalimentari/premi-ruralapps/

I al portal Ruralcat

https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/premis-pita

https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/premis-ruralapps

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat

2  

Imatges

Logo del PITA 2021

Logo del PITA 2021

Logo del Premi Ruralapps 2021

Logo del Premi Ruralapps 2021 45

2  

Fitxers adjunts

Resolució de la convocatòria del PITA 2021, publicada al DOGC.

Resolució de la convocatòria del PITA 2021, publicada al DOGC.
PDF | 690

Resolució de la convocatòria del Premi Ruralapps 2021, publicada al DOGC.

Resolució de la convocatòria del Premi Ruralapps 2021, publicada al DOGC.
PDF | 698