Agents Rurals

Cotxe

Els Agents Rurals investiguen l'origen d'un ualabi aparegut a Roda de Ter

query_builder   12 febrer 2021 18:21

event_note Nota de premsa

Els Agents Rurals investiguen l'origen d'un ualabi aparegut a Roda de Ter

Aquest matí hem rebut una trucada que alertava de la presència d’un ualabi al nucli urbà de Roda de Ter (Osona). Agents de la policia local del poble amb l’ajuda d’alguns ciutadans han aconseguit capturar-lo.

Quan la patrulla dels Agents Rurals s’ha personat al llocs dels fets l’exemplar havia estat entregat un veí del poble que manifestava que aquest era propietat de dues persones estrangeres i que ja se l’havien emportat. Aquestes dues persones són treballadores d’una empresa de transport de cavalls amb seu social a Alemanya que havien entregat la mitjanit passada dos cavalls en una finca del municipi, procedents de Palma (Mallorca). Els agents han comprovat les dades corresponents a la guia de transport del cavalls, que sí que estava notificada de manera correcta però on no hi el transport de cap ualabi.

Els Agents Rurals han obert una investigació per tal de determinar l’origen de l’animal, si disposava de tota la documentació requerida, esclarir en quines condicions s’havia transportat i qui n’és el propietari per tal de determinar si s’ha fet tot el necessari per evitar-ne la fugida.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia