Salut

Salut obre un procés públic de selecció de persones per ocupar la Direcció de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya

query_builder   19 febrer 2021 13:26

event_note Nota de premsa

Salut obre un procés públic de selecció de persones per ocupar la Direcció de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya

El Departament de Salut ha iniciat un procés públic de selecció de candidatures a ocupar la Direcció de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

L'AQuAS és una agència de la Generalitat que té la missió de generar coneixement rellevant, mitjançant l'avaluació i l'anàlisi de dades, per a la presa de decisions amb la finalitat de contribuir a la millora de la salut de la ciutadania i a la sostenibilitat del sistema de salut de Catalunya.

En les polítiques del Govern de la Generalitat dirigides a la millora de l’Administració Pública, un dels objectius que es persegueixen és la professionalització de la gestió pública tant a nivell tècnic com a nivell de la seva direcció. En aquest marc, els Estatuts de l’AQuAS han recollit la necessitat de cercar les persones que podrien exercir la Direcció de l’agència mitjançant un procediment de selecció de candidatures que garanteixi la convocatòria oberta i l'excel·lència professional, i que respecti els principis de mèrit, capacitat i idoneïtat.

Per això el Consell d’Administració d’AQuAS ha fet pública la convocatòria de concurs públic per la preselecció de persones candidates a la cobertura del lloc de treball de director/a de l’esmentada agència. El resultat d’aquesta convocatòria, un cop les candidates i candidats superin les diverses fases de valoració previstes, serà la selecció d’una terna de candidatures d’entre les quals el Consell d’Administració en designi una per al seu nomenament per part del Govern, a proposta del conseller/a del departament amb competències en Salut.