Bombers

Indústria Òdena

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat l'incendi que afectat una indústria de cartró a Òdena (Anoia)

query_builder   21 febrer 2021 03:48

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat l'incendi que afectat una indústria de cartró a Òdena (Anoia)

  • L’incendi ha cremat totalment dues de les tres naus de la indústria

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi a una indústria de cartró del municipi d’Òdena, que està situada a l’avinguda de Manresa. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 23.00 hores d’aquesta passada nit, ja està estabilitzat.

A l’arribada dels efectius, l’incendi estava totalment desenvolupat i els Bombers han hagut de fer un atac defensiu amb línies d’aigua per tal de protegir i frenar la propagació a la part d’instal·lació no afectada, així com a la casa unifamiliar ubicada a la part posterior.

De les tres naus contigües que té la indústria n’han cremat totalment dues. La que es troba paral·lela a l’avinguda de Manresa i la nau central. A més, n’ha col·lapsat la coberta. La tercera nau ha quedat afectada per la temperatura i el fum, però els efectius l’han protegit i han evitat que resultés cremada.

Al lloc, s’han desplaçat 23 dotacions de Bombers, de les quals 14 són vehicles d’aigua, 3 autoescales i la resta vehicles lleugers i de comandament amb el Grup Operatiu de Suport (GROS) i també el Grup Especialista d’Estructures Col·lapsades (GREC).

A banda, també treballen efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu i dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Municipal d’Òdena que han tallat els accessos a la zona, entre ells la carretera C37z (avinguda de Manresa).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia