Territori

Imatge de la presentació

Nova línia de bus entre Arenys de Munt, Arenys de Mar i l'Hospital de Mataró

query_builder   22 febrer 2021 15:05

event_note Nota de premsa

Nova línia de bus entre Arenys de Munt, Arenys de Mar i l'Hospital de Mataró

  • A partir de l’1 de març es posarà en marxa aquest nou servei de transport públic per carretera que incorpora 5 expedicions d’anada i 5 de tornada
Imatge presentació

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha presentat avui als alcaldes d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, i d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, un nou servei de bus que connectarà ambdòs municipis amb l’Hospital de Mataró.

 

El nou servei, operat per Sagalès, estarà format per 5 expedicions d’anada i 5 de tornada, que s’han coordinat per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. La idea és facilitar els desplaçaments a l’hospital per dur a terme visites mèdiques i/o la realització de proves diagnòstiques, que acostumen a fer-se a primeres hores del matí.

 

El director de Transports i Mobilitat, ha destacat que “aquest nou servei és bàsic per donar una opció de transport públic a tots els ciutadans d’Arenys de Munt i Arenys de Mar que necessiten accedir a l’Hospital de Mataró. La població ha de comptar amb un transport públic que els acosti de forma ràpida als centres hospitalaris, donant resposta a les seves necessitats diàries.”

1  

Imatges

Imatge reunió

Imatge reunió 73

2  

Fitxers adjunts

Horaris bus

Horaris bus
PDF | 52

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 482

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia