Empresa i Treball

foto

MODA

El 080 Barcelona Fashion Connect se celebrarà en format virtual els dies 24 i 25 de març

query_builder   25 febrer 2021 12:04

event_note Nota de premsa

MODA

El 080 Barcelona Fashion Connect se celebrarà en format virtual els dies 24 i 25 de març

·        El tradicional Showroom es transforma en el 080 Barcelona Fashion Connect i s’adapta a les necessitats del sector
Imatge

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, i el Clúster català de la Moda (MODACC) s’han aliat perquè el 080 Barcelona Fashion Connect sigui una oportunitat de negoci internacional per a les marques catalanes del sector de la moda. És per això que han transformat el showroom físic que des del 2016 formava part de la Setmana de la Moda en el “080 Barcelona Fashion Connect”, un esdeveniment virtual que tindrà lloc a finals de març, un mes abans que se celebri el certamen de moda per adaptar-lo a les necessitats del sector.

El 080 Barcelona Fashion Connect serà un esdeveniment virtual i efímer que se celebrarà durant dos dies, el 24 i el 25 de març, a través d’una plataforma digital consolidada on s’espera que es trobin una trentena de marques catalanes de moda i més de cinquanta agents, distribuïdors i perfils professionals amb alta capacitat de compra i potencial per generar negoci internacional. Durant els dos dies que duri el certamen s’organitzaran trobades bilaterals entre agents i marques. A més, les marques participants faran presentacions online de 15 minuts de durada utilitzant els recursos de la plataforma, i tindran espai per incorporar materials de promoció de les seves col·leccions. Els continguts de la plataforma romandran actius per un període de 30 dies des de l’endemà de l’esdeveniment.

Del showroom físic a la plataforma virtual  

El 080 Barcelona Fashion Showroom va néixer l’any 2016 en format “trade show” en un espai annex a la passarel·la de moda, amb la voluntat d’aprofitar la Setmana de la moda per promocionar les marques catalanes entre els canals comercials internacionals i generar noves oportunitats de negoci. En total s’han celebrat onze edicions físiques del showroom amb la participació de 250 agents, distribuïdors i compradors internacionals i més d’un centenar de marques de moda catalanes. El volum de negoci mitjà generat per cada una de les edicions ha estat de dos milions d’euros.

El 2020, la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19 va obligar a totes les fires internacionals a traslladar els seus esdeveniments al format digital. El 080 Fashion Showroom va fer la seva primera edició digital el setembre de 2020 amb la participació de 19 marques catalanes i 55 compradors internacionals, i va celebrar 66 reunions virtuals dins de la plataforma.

Ara fa un pas més i adapta la plataforma per ser més útil i eficaç al que busquen compradors i marques: es desestacionalitza i se celebra un mes abans que la passarel·la perquè el calendari sigui més idoni per als compradors. També es concentra en només dos dies, ja que l’experiència de l’any passat demostra que els esdeveniments digitals puntuals i limitats en el temps milloren significativament els resultats.

 

El Clúster MODACC

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre que integra gairebé 150 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya i representa 6.000 treballadors i 2.000 milions d’euros de facturació agregada. Modacc ofereix diverses eines de suport al desenvolupament competitiu de les empreses de l’ecosistema Moda de Catalunya en els àmbits de la innovació, la internacionalització o el desenvolupament de l’economia circular i realitza nombroses activitats de networking per estimular el negoci entre les empreses associades.

Inscripcions i informació al següent enllaç.

 

Segueix-nos a   ________________________________

 

https://080barcelonafashion.cat/

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia