Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   15 juny 2010 14:07

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Suport a la setmana de l’emprenedoria i la innovació BIZ 2010
 
El Govern ha acordat el seu suport als actes de la setmana de l’emprenedoria i la innovació, BIZ Barcelona, que té lloc a la ciutat de Barcelona del 16 al 17 de juny. Sota aquesta marca s’hi apleguen múltiples activitats relacionades amb l’emprenedoria i la innovació, com ara la segona edició del HIT, el fòrum internacional d’emprenedors i inversors; El Dia de l’Emprenedor; i el Fòrum TECNIO, la trobada anual de centres tecnològics de Catalunya.
 
En aquest sentit, i amb l’objectiu de convertir Barcelona i Catalunya en referents en els camps de l’emprenedoria i la innovació, i potenciar, optimitzar i buscar sinèrgies amb aquests esdeveniments, el Govern donarà suport econòmic al BIZ amb una aportació de 500.000 euros a càrrec del Consorci Fira Internacional de Barcelona per a l’organització del HIT.
 
Aquest esdeveniment, que enguany arriba a la segona edició, va néixer amb l’objectiu d’esdevenir una trobada mundial de referència per a líders empresarials, innovadors, inversors i emprenedors d’arreu del món. L’any 2009, el HIT va comptar amb l’assistència de 2.000 congressistes, un 35% dels quals eren internacionals procedents de 42 països d’arreu del món, i la presentació de 65 projectes innovadors.
 
En l’organització de BIZ Barcelona hi participen tots els actors més representatius dels camps de l’emprenedoria i la innovació de Catalunya. Així, a banda de la Generalitat també hi col·laboren l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, “la Caixa”, el Ministeri de Ciència i Innovació i el Pla Estratègic Metropolità.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia