Territori

Imatge datàfon Gamón

Prova pilot per pagar en targeta a bord dels busos exprés.cat de la línia e3: Alcarràs-Lleida

query_builder   26 febrer 2021 10:57

event_note Nota de premsa

Prova pilot per pagar en targeta a bord dels busos exprés.cat de la línia e3: Alcarràs-Lleida

  • A partir d’avui els vehicles d’aquesta línies d’altes prestacions incorporen un datàfon que permet tant la compra de bitllets com la recàrrega de títols
  • Es tracta d’una millora tecnològica que afavoreix la seguretat sanitària, l’agilitat i la comoditat tant de les persones viatgeres com de les treballadores
Imatge datàfon Gamón

Des d’avui els usuaris del bus exprés e3: Alcarràs - Lleida podran pagar amb targeta de crèdit, tant el bitllet senzill com la realització de recàrregues, a bord del bus. Territori i Sostenibilitat i l’empresa Gamón inicien una prova pilot en aquesta línia de bus d’altes prestacions en la qual les persones usuàries no hauran de preocupar-se de portar diners en metàl·lic o del canvi, així com no haver de pensar en comprar el bitllet per avançat.

 

Aquest nou mètode de pagament amb datàfon agilitzarà el servei tant en el procés de pujada al bus com pel que fa la compra de bitllets. A més, el fet d’utilitzar la targeta contribueix a garantir la seguretat sanitària, tant per les persones usuàries com pels conductors i conductores.

 

Pel director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, “tant per DTES, com per l’empresa Gamón, que opera el servei de la línia e3 Alcarràs-Lleida, és un pas més en el projecte de transformació tecnològica del transport públic per carretera que té per objectiu garantir la seguretat i facilitar la vida de les persones.”

1  

Imatges

Imatge gràfica

Imatge gràfica 190

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 247

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia