Direcció General de Comunicació

Premis Ripollès Líders

La consellera Budó destaca l'actitud de perseverança en l'entrega dels Premis Ripollès Líders

query_builder   26 febrer 2021 20:11

event_note Nota de premsa

La consellera Budó destaca l'actitud de perseverança en l'entrega dels Premis Ripollès Líders

  • La titular de la Presidència ha lliurat el Premi Ripollès de l’Any, que ha recaigut en Xavier Muñoz, pneumòleg a l’Hospital de la Vall d’Hebron
  • Budó ha remarcat els valors de la comarca, “activa i emprenedora”, que contribueixen a fer un “país viu i ple d’oportunitats”
Premis Ripollès Líders

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assistit aquest divendres a l’onzena Gala dels Premis Ripollès Líders i ha lliurat el Premi Ripollès de l’Any, que ha recaigut en Xavier Muñoz, pneumòleg a l’Hospital de la Vall d’Hebron. La consellera ha felicitat l’organització dels premis per “la perseverança” d’encadenar onze edicions malgrat el context i ha assegurat que “persistir és l’actitud necessària per superar les adversitats”. A més, ha recordat que el Govern de la Generalitat “ha estat al costat d’empreses i autònoms” amb la mobilització de 1.500 milions d’euros d’ajuts directes, mentre que “l’estat espanyol no hi ha estat”.

Durant l’entrega dels guardons, Budó ha remarcat el gran valor del Ripollès pel conjunt del país, amb un record per l’afectació per les restriccions que va patir la comarca durant les festes de Nadal. “La vostra és una comarca amb un important entorn natural, paisatgístic i patrimoni arquitectònic i cultural, però aquests premis també demostren que sou actius i emprenedors”, ha afirmat la consellera, que els ha encoratjat “a seguir treballant, amb decisió i constància, fent una bona feina que reverteixi al conjunt de la societat i contribueix a fer un país viu i ple d’oportunitats”.  

L’11a edició dels Premis Ripollès Líders ha premiat persones, empreses i institucions en 9 categories. El Premi Joan Vilalta, empreses i indústria, ha estat per 333 Corporate; el Premi Responsabilitat social ha recaigut en la Fundació Tutelar Ripollès; el Premi Josep Pujol Aulí l’ha rebut l’Hotel Catalunya de Ribes de Freser de mans del president d’FGC, Ricard Font. El Club Excursionista Ripoll ha rebut el Premi Projecció Cultural, Ecològica i Popular, el Premi Comerç Local ha estat per Casa Tatxé; el Premi Esports i Joventut l’ha rebut la Casa de Colònies Torre del Coll; el Premi Eduard Soler se l’ha endut La Tintoreria, Celler Quatre i Nafent; i el Premi Trajectòria Ripollès, l’Hospital Campdevàndol.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia