Servei Meteorològic de Catalunya

Logotip SMC

El Servei Meteorològic de Catalunya i la Volta, aliança per a l'edició 100

query_builder   2 març 2021 08:32

event_note Nota de premsa

El Servei Meteorològic de Catalunya i la Volta, aliança per a l'edició 100

  • La col·laboració permetrà conèixer de manera molt exhaustiva les condicions meteorològiques de cada etapa

L’edició 100 de Volta Ciclista a Catalunya, que se celebrarà del 22 al 28 de març de 2021, comptarà de nou amb la col·laboració del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), que subministrarà informació completa sobre les condicions meteorològiques de cada etapa.

D’aquesta manera, la cursa seguirà disposant dels informes de l’SMC amb la previsió diària de la temperatura, l’estat del cel i la probabilitat de precipitació a les localitats per on passa el recorregut. Per la seva banda com a col·laborador oficial de la Volta, la imatge corporativa de l’SMC es veurà reflectida a les arribades de cada etapa, així com a la pàgina web i al llibre de ruta de la cursa.

Aquest 2021 també és un any molt especial per al Servei Meteorològic de Catalunya, ja que celebra els 100 anys de la seva creació sota l’impuls de la Mancomunitat de Catalunya. Precisament una efemèride que, com la Volta, també se celebrarà al març.

Des del 2018 que la Volta rep les exhaustives previsions diàries de l’SMC; un servei molt important per a l’organització a l’hora de preveure com pot afectar la meteorologia al desenvolupament de cada jornada de cursa. D’igual manera, també és una informació bàsica en els plantejaments dels equips i corredors. 

La Volta, que arrencarà a Calella, presenta per a una edició tan especial com la 100 un recorregut molt variat i atractiu, que inclou una contrarellotge al Pla de l’Estany; dos finals en alt a Vallter 2000 i Port Ainé; i etapes propícies per a escapades o finals a l’esprint. Precisament una varietat de territoris favorable a tenir una variada meteorologia durant les set etapes de la Volta.

Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat i @voltacatalunya

 

2 de març de 2021

1  

Fitxers adjunts

Nota informativa

Nota informativa
PDF | 126

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia