Palau Robert

Cornellà

La mostra es pot visitar fins al 14 de març al Castell de Cornellà de Llobregat

Èxit de l'exposició "Feminista havies de ser" a Cornellà de Llobregat

query_builder   4 març 2021 10:05

event_note Nota de premsa

La mostra es pot visitar fins al 14 de març al Castell de Cornellà de Llobregat

Èxit de l'exposició "Feminista havies de ser" a Cornellà de Llobregat

La subdirectora Abigail Martínez de la Direcció General de Difusió, acompanyada de la regidora i tinent d’alcalde d’Igualtat i Educació, Rocío García Pérez, i del regidor de Cultura i Comunicació, Ot García, de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, visitaran el Castell el divendres dia 5 de març

Cornellà

Després de la gran acollida rebuda al Palau Robert de Barcelona, l’exposició Feminista havies de ser, organitzada per la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i comissionada per l’escriptora i activista Natza Farré va iniciar, el gener proppassat, la seva itinerància. 

Per iniciativa del seu Ajuntament, la primera destinació de la mostra ha estat el Castell de Cornellà de Llobregat, on l’èxit l’ha seguit acompanyant, i on se superaran, amb escreix, les 2.000 visites.

Més de seixanta grups escolars han visitat i treballat l’exposició, que es pot visitar fins al 14 de març al Castell de Cornellà del Llobregat. La mostra reivindica el feminisme d’una manera diferent i creativa. Cal destacar que les restriccions imposades  per la COVID-19 han provocat que no es poguessin atendre totes les sol·licituds rebudes per part dels centres escolars per visitar-la.

Després del seu pas per Cornellà, Feminista havies de ser prosseguirà la seva singladura a Lleida (del 7 d’abril al 16 de maig), a Manresa (del 27 de maig al 18 de juliol) i, finalment, a Tarragona els mesos de setembre i octubre.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia