Territori

Nou servei de transport a la demanda nocturn a Can Montcau, a Lliçà d'Amunt

query_builder   5 març 2021 19:39

event_note Nota de premsa

Nou servei de transport a la demanda nocturn a Can Montcau, a Lliçà d'Amunt

  • A partir del 8 de març la línia regular nocturna N71 incorpora una parada a demanda al parc logístic de Can Montcau, a Lliçà d’Amunt

A partir de dilluns, 8 de març, es posa en funcionament un nou servei de transport a demanda (TAD) que millora l’accessibilitat en transport públic al polígon de Can Montcau. Es tracta d’una nova parada a demanda en la línia regular nocturna del bus N71 que circula tots els dies de la setmana. Les nits de divendres i les nits de dissabte circula amb l’horari reduït.

 

Aquesta línia incorpora ara una nova parada a Lliçà d’Amunt, a Can Montcau, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat laboral nocturna, que funciona a demanda i, per tant, el bus no la farà si els usuaris no han fet una reserva prèvia a través de qualsevol dels canals que l’operador de la línia, Sagalès, posa a disposició de la ciutadania.

 

Aquest servei de transport sota demanda es pot demanar 8 hores abans de realitzar-se el servei per diferents vies. Trucant al 900 13 00 14 (de dilluns a divendres laborables de 8 a 20 hores), a través de l’app gratuïta de Sagalés on demand des del telèfon mòbil tant per Android com per a IOS, o des de la web www.sagalesondemand.com.

 

En el moment de la reserva caldrà indicar de forma clara la parada i l’expedició. Una vegada tramitada la reserva, l’usuari rebrà confirmació pel mateix mitjà pel qual hagi fet la petició.

 

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha destacat que “aquest nou servei és bàsic per donar una opció de mobilitat sostenible a tots els ciutadans que treballen al polígon industrial de Lliçà d’Amunt, Can Montcau, oferint-los un transport a la demanda eficient i segur.”

(Informació del servei, en la documentació adjunta)

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 281

Informació del servei

Informació del servei
PDF | 444

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia