Interior

Foto

El conseller Sàmper participa a la reunió de la Junta Local de Seguretat extraordinària de Matadepera

query_builder   25 març 2021 19:14

event_note Nota de premsa

El conseller Sàmper participa a la reunió de la Junta Local de Seguretat extraordinària de Matadepera

Foto

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha participat aquesta tarda a la Junta Local de Seguretat de  Matadepera, presidida per l’alcalde de la ciutat, Nil López.

A la Junta, celebrada de forma extraordinària a petició de l’Ajuntament, s’ha aprovat el Pla Local de Seguretat, un document integral per a la gestió de les emergències i la millora de la seguretat al municipi. 

El conseller ha agraït l’interès per part del consistori i ha posat en valor l'excel·lent coordinació que hi ha entre la Policia Local de Terrassa i el cos de Mossos d'Esquadra afirmant que els resultats acrediten aquesta col·laboració. 

La reunió ha servit per posar en comú la situació a la localitat arran de la Covid-19, fer una anàlisi de la seguretat ciutadana al municipi i valorar el funcionament dels accessos al Parc Natural.

A la Junta, també hi han assistit el director general de la Policia, Pere Ferrer; el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat i Protecció Civil Marcel·lí Bosch, el sotsinspector cap de la Policia Local, Xavier Cabot; i el comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, Sergi Pla,  entre d’altres autoritats.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia