Territori

The switchers.org

TheSwitchers.org: La nova eina gratuïta per a impulsar l'emprenedoria sostenible

query_builder   31 març 2021 11:00

event_note Nota de premsa

TheSwitchers.org: La nova eina gratuïta per a impulsar l'emprenedoria sostenible

  • La plataforma digital permet les interaccions entre els principals actors de l'ecosistema empresarial verd i circular i reuneix totes les metodologies i eines desenvolupades pel Regional Activity Centre for Sustainable Consumption and Production (SCP/RAC)
  • L’SCP/RAC és un centre adscrit a l'Agència Catalana de Residus (ARC) des de 2006
  • La plataforma es presentarà en un webinar el proper mes d’abril
Imatge del web de TheSwitchers.org

El Regional Activity Centre for Sustainable Consumption and Production (SCP/RAC), adscrit a l’Agència de Residus de Catalunya, promou el llançament de la plataforma TheSwitchers.org. Aquesta nova eina digital gratuïta s’ha desenvolupat en el marc del programa SwitchMed finançat per la UE amb l’objectiu d’impulsar l'esperit empresarial sostenible.

 

La plataforma permet interaccions entre empresaris, proveïdors, mentors i institucions financeres disposades a desenvolupar nous models de negoci en el camp de l'economia verda i circular. A través de la secció Toolbox de la plataforma, proporciona als seus usuaris un conjunt únic de metodologies i eines per al desenvolupament sostenible de negocis que van ser dissenyats i digitalitzats per SCP/RAC per fer-los accessibles al públic en general.

 

A més, TheSwitchers.org acull SwitchersFund, la plataforma que proporciona i facilita el finançament directe i els serveis de suport empresarial als emprenedors verds de la regió mediterrània, així com el lloc web de la comunitat Switchers, el lloc virtual on els empresaris que comparteixen una passió comuna pel medi ambient poden trobar-se i interactuar. Properament aquesta nova plataforma inclourà un nou espai, el Policy Hub, que permetrà als usuaris aprendre sobre la possibilitat de polítiques per a empreses sostenibles al Mediterrani.

 

El proper 28 d'abril se celebrarà un esdeveniment virtual dedicat a la presentació d'aquesta nova plataforma posant especial èmfasi en el Toolbox. En el webinar una sèrie d’experts faran una demostració de les seves diferents eines, mentre que els participants tindran l'oportunitat d'interaccionar directament fent preguntes. Es pot trobar més informació a la pàgina de SCP/RAC a Facebook.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 348

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia