Protecció Civil

La Comissió d'Autoprotecció de Protecció Civil de la Generalitat ha homologat avui 17 Plans d'Autoprotecció

query_builder   31 març 2021 16:30

event_note Nota de premsa

La Comissió d'Autoprotecció de Protecció Civil de la Generalitat ha homologat avui 17 Plans d'Autoprotecció

  • La Comissió d’Autoprotecció ha homologat avui 17 Plans d’Autoprotecció, 7 d’instal·lacions de risc químic i 4 de subestacions elèctriques, entre altres
  • Es tracta de la segona reunió de la Comissió de Protecció Civil en format de Comissió d’Autoprotecció. La primera s’ha celebrat aquest mateix mes de març
  • Amb el treball de la Comissió d’Autoprotecció s’està agilitzant l’homologació dels plans d’autoprotecció


La directora general de Protecció Civil de la Generalitat, Isabel Ferrer, ha presidit avui la Comissió d’Autoprotecció de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya en què s’han homologat 17 Plans d’Autoprotecció d’instal·lacions de risc químic, subestacions elèctriques, centres comercials i d’oci i centres sanitaris, entre altres. Formen part de la Comissió el sots-director i la sots-directora de Protecció Civil; el director general d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera en representació de la Comissió Permanent de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya i la gerent de l’Àrea de Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona (que en aquesta reunió ha delegat en el cap de la unitat de Protecció Civil de l’Ajuntament de Barcelona).

La d’avui és la segona reunió de la Comissió d’Autoprotecció, que es va reunir per primera vegada aquest mateix mes de març. Amb el seu treball, la Comissió d’Autoprotecció està agilitzant el procés d’homologació dels plans d’autoprotecció i està treballant per reduir els terminis de resolució dels procediments.

Aquests 17 Plans d’Autoprotecció homologats s’afegeixen als 40 homologats a l’anterior reunió de la Comissió d’aquest mateix mes de març, resultant un total de 57 Plans homologats només en aquest mes de març.

 

Plans d’Autoprotecció d’instal·lacions municipals, esdeveniments i instal·lacions d’empreses privades

Avui s’han homologat 17 Plans d’Autoprotecció (PAU), que són: Pla d’Autoprotecció del Parc del Fòrum de Barcelona, RTVE de Sant Cugat del Vallès, Albalda Centre Sociosanitari, Subestació elèctrica Guixeres, Subestació elèctrica Badalona, Subestació elèctrica Rubí, Subestació elèctrica Besos, Kao Corporation Mollet del Vallès, Panreac Química, Preval, Miwon Spain, Terranova Papers, Compañía Logística Hidrocarburos, Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, Medichem, Volta Ciclista a Catalunya i Centre Comercial Parc Central.

Per demarcacions, els PAU homologats són: 10 a Barcelona, 2 a Catalunya Central, 3 a Girona, 1 a Tarragona i 1 als Serveis Centrals.

A la Comissió d’avui s’han presentat també 10 PAU que no han estat homologats. Es tracta de 4 empreses de risc químic, 3 centres comercials, 1 centre sanitari, 1 càmping i 1 subestació elèctrica. Tots ells corresponen als serveis territorials de Barcelona.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia