Esport

Esport

El Govern demana la col·laboració del sector de l'esport per conscienciar la ciutadania sobre les mesures de prevenció contra la Covid-19 durant la pràctica esportiva

query_builder   31 març 2021 15:35

event_note Nota de premsa

El Govern demana la col·laboració del sector de l'esport per conscienciar la ciutadania sobre les mesures de prevenció contra la Covid-19 durant la pràctica esportiva

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el secretari general de Salut, Marc Ramentol, i el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, han mantingut avui una reunió telemàtica amb representants del sector de l’esport per analitzar la situació sanitària actual i demanar-los la seva complicitat per conscienciar la població de la necessitat de respectar les mesures de prevenció durant la pràctica esportiva.

La consellera Budó ha reiterat l’agraïment al sector esportiu pel sobreesforç fet durant la pandèmia per garantir la pràctica segura de l’esport i el treball que ha fet al costat del Govern. Així mateix, li ha demanat que sigui un altaveu “del missatge de prudència que cal enviar a la ciutadania en un moment en què observem una fase de creixement progressiu de contagis de coronavius”. La consellera ha destacat la importància de reforçar la implementació de les mesures de prevenció i seguretat en l’esport “per no haver de fer passos enrere”.

Per la seva banda, Marc Ramentol ha afirmat que “ens trobem amb deu dies que seran claus per frenar aquesta tendència a l’alça” i ha demanat als agents esportius més intensitat en la comunicació del missatge de prudència. En la reunió, els representants esportius han traslladat al Govern la situació que estan vivint com a conseqüència de la Covid-19 i s’han compromès a col·laborar amb l’executiu en aquesta tasca de difusió entre els seus col·lectius. En la trobada, hi han estat presents representants de l’àmbit federat, escolar, professional, públic, empresarial i universitari del món de l’esport.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia