Territori

Sabadell B-140 Barberà

Territori i Sostenibilitat licita el projecte d'una rotonda a la B-140 entre Sabadell i Barberà del Vallès

query_builder   1 abril 2021 11:40

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat licita el projecte d'una rotonda a la B-140 entre Sabadell i Barberà del Vallès

  • L’actuació inclourà un vial que comuniqui amb el camí de Can Quadres de Sabadell i s’analitzarà la connexió amb el nucli urbà de Barberà del Vallès

 

  • L’obra suposarà una inversió estimada en 800.000 euros i s’emmarca en un conjunt d’actuacions a curt termini, coordinades amb els municipis, per a millorar la carretera
B-140 Sabadell Barberà
El Departament de Territori i Sostenibilitat té en licitació la redacció del projecte constructiu d’una rotonda a la B-140 entre Sabadell i Barberà del Vallès per a millorar-hi la seguretat i l’accessibilitat. El giratori se situarà al quilòmetre 1,2, a l’àmbit de Molí d’en Gall, d’accés a Sabadell per la zona esportiva de Sant Oleguer i inclourà un vial que per a donar també accés al polígon industrial zona nord de Barberà del Vallès. Així mateix, el projecte analitzarà la connexió des de la nova rotonda cap al nucli urbà de Barberà del Vallès.

D’altra banda, també es tindran en compte els possibles girs a l’esquerra que es puguin eliminar amb l’actuació que s’impulsa. La redacció del projecte es licita per un import de 55.000 euros i un termini de sis mesos. Un cop redactat, s’impulsarà la licitació de l’obra, que comportarà una inversió estimada en 800.000 euros.


El projecte s’emmarca en les actuacions a curt termini que està desenvolupant el Departament de Territori i Sostenibilitat per a millorar la funcionalitat de la carretera B-140, en coordinació amb els municipis de Sabadell, Barberà del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Polinyà.

1  

Imatges

Mapa

Mapa 135

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 286

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia